Salut dragi iubitori de acvaristica, numele meu e Gabriel, sunt din Bucuresti, am un acvariu de 54 L, dotat cu filtru Eheim, nisip, o piatra frumos colorata... cu nuante alb + roz, capac improvizat cu iluminare ( neon x w ) , este populat de urmatorii pesti :
- 3 Guppy ( 2 masculi si-o femela )
- 1 scalar ( marime medie, sex necunoscut )
- 1 conconius ( marime medie, sex necunoscut )
- 2 pesti balon ( cred ca sunt fete, le-am cumparat odata cu guppy, crezand ca astea or sa-mi faca pui, dar ele sunt grase pentru ca asa e rasa lor... cea mai mare teapa

)
- 2 pesti portocalii usor transparenti cu aripioarele superioare negre ( spune-ti-mi voi ce rasa sunt...

)
Acvariul nu a fost ciclat, apa a stat fara pesti doar 24 h, timp in care s-a facut declorinarea.
Saptamana asta am sa incerc sa pun 2-3 plante in acvariul si sper sa dupa aceea sa nu-mi mai moara vreun peste.
Nu am avut rabdare si acum imi pare rau dar degeaba, sper sa nu fiti rai cu mine, omul din greseli invata...
Eu as vrea sa pastrez doar Guppy, daca este vreo persoana care vrea ceilalti pesti si sa-mi dea guppy la schimb sunt dispus sa-i dau cu cea mai mare placere.
Am incerca sa-i donez inapoi de unde i-am luat dar politica firmei nu le permitea sa cumpere sau sa primeasca pesti.
Video cu acvariul meu :
http://tinypic.com/player.php?v=ifu0k7&s=5