[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui Paracheirodon innesi  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Ioani
Junior member

IP:

Pentru putinii ,,nebuni" pasionati de characidae, cateva clipuri cu pui de neoni obtinuti din ponte diferite. Scuze pt. calitatea imaginii.

Pui iesiti la ,,zbor" (5 zile de la eclozare).

Pui la aprox. 20 de zile. Inca nu s au colorat dar incep sa semene cu parintii d.p.d.v. al formei.

Pui in varsta de aprox. 1 luna. Arata ca niste miniaturi de neoni si au depasit 1 cm lungime.
Technics
Member

IP:

Interesante imagini.
ioanis
Member
[Avatar]

IP:

felicitari pt succesul de a inmulti acesti pesti.stiu ca nu este tocmai usor.
poti detalia putin procesul de inmultire si conditiile de intretinere a bazinului maternitate?

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/
Ioani
Junior member

IP:

ioanis wrote:felicitari pt succesul de a inmulti acesti pesti.stiu ca nu este tocmai usor.
poti detalia putin procesul de inmultire si conditiile de intretinere a bazinului maternitate?

Multumesc frumos. Bazinul maternitate se intretine usor. Este recomandat sa se foloseasca recipiente mici si cu o inaltime a coloanei de apa de max 15 cm pt ca puii sa ajunga usor la suprafata sa-si umple cu aer vezica inotatoare si sa gaseasca usor hrana. Trebuie avut grija cu dozarea hranei (in cantitati mici si mai des) pt ca puii sunt sensibili. Eu nu folosesc filtrare sau aerarea apei pana cand puii nu au macar 14 zile. Dupa a 14 a zi incep sa fac schimburi partiale de apa.

CcC

Multumesc.

Forum Index » Characidae
Go to: