Message |
|
Si la Brasov s-ar dori un pic, daca mai ramane
|
 |
|
Vai cata chimie am invatat in ultimul post, Lucian. Serios vorbesc. Nu am facut chimie decat in clasa XI si a XII, iar in a XII am fost la prima si la ultima ora din cele 2 semestre. Da, stiu, semestru=tanar...am fost prima generatie care a mancat semestrele pe paine...
|
 |
|
Pfuu...pai eu sunt la pitici cu ligheanul meu.
Frumos, foarte frumos!
|
 |
|
Asta si vreau, sa maschez filtrul. Tot asa vreau sa fac si la incalzitor, doar ca planta aia creste mai greu...
Apropo, habar n-am care ar fi denumirile corecte la cele doua plante. Un pic de ajutor, daca se poate?
|
 |
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
Salutare!
Un mic update: "mararul" a inceput sa creasca in balarii...
Am scos pietrele mici de frica calcarului.
PH-ul a ramas la 7.5.
|
 |
|
Oooooooooo...
|
 |
|
Din punctul meu de vedere, pozele au iesit super. Le dolosesc pentru a o convinge incet-incet pe sotia mea ca ne trebuie un suport MARE pentru acvariu...acvariul mare se subintelege
Dar cu rabdare crestem mari, facem picatura chinezeasca 
|
 |
|
Aici am si eu de invatat. Ca ma intereseaza.
|
 |
|
Inca un topic pe care trebuie sa-l urmaresc. Indeaproape.
|
 |
|
La noi se inteleg bine. Un betta, 6 xipho, un corydas si un black-molly.
Se mai fugaresc intre ei, indiferent de specie, si xipho pe xipho, si black-molly pe xipho dar si betta pe xipho sau black-molly. Dar fara urmari, dupa 5-10 min se linistesc.
|
 |
|
Daca ai fost si brasovean, atunci ne place si mai mult
Fundalul e foarte interesant si vad ca ai pus filtrul si incalzitorul unu langa altul, e ok si asa?
|
 |
|
Arata foarte fain!
|
 |
|
Chiar te rog. Iar de sters, daca imi permiti, as prefera sa nu. Voi incerca sa ma mai inspir de la tine. Multumesc.
|
 |
|
Pai tot de 15W? Ca daca ma iau dupa ecuatie ar trebui sa am 27W la 54 litri.
Eu nu mai stiu ce sa fac...
O sa vad daca gasesc asa cum mi-ai zis tu, Gabi C, si imi iau unul. Mai ales ca ai avut acvariu de aceleasi dimensiuni si ai folosit acel tip de neon.
|
 |
|
stefanp wrote:Poti bricola lampa incat sa mai adaugi un neon.
Daca pui tot T8, o lumina calda poti obtine de la Osram Fluora.
Dar daca mai adaugi lumina, va trebui sa mai adaugi si ceva plante si sa te gandesti la fertilizare/co2.
Lumina care o am acum este Sylvania Standard F15 W/54-765 T8 SL510. Din ce am gasit eu pe net ca specificatii, pare a avea 6500K. Nu e cam prea rece culoarea? Nu ar trebui sa am undeva in jur de 5400K-6000K?
Ce inseamna T8 sau T5 ca am tot vazut si nu reusesc sa-mi dau seama ce inseamna acea specificatie.
Am in calcul mai multe plante cat si fertilizare. Mai sus am pus ce fertilizant folosesc acum. Pentru CO2 voi merge o perioada pe varianta lichida probabil.
|
 |
|
Paradoxx
eu tot nu sunt sigur pe substratul ala....
Uite ce am pus ca substrat plus fertilizare.
|
 |
|
Eu nu vad schita.
LE: acu o vad...mama lui de refresh...
|
 |
|
N-as vrea autocolant, in ideea ca daca dupa jumatate de an ma ploctisesc de el, sa il pot schimba.
Ma gandeam la o imprimare pe hartie lucioasa si lipirea ei cu banda scotch pe la colturi.
|
 |
|
Salutare si LA MULTI ANI!!!
Cam asta cred ca e setup-ul de final de an...
Nu stiu ce as mai putea face, nu mai am idei  :IoI:
Daca mai aveti idei sau sugestii, va astept cu mare drag!
Am tot vazut la voi poze cu acvarii cu o lumina SUPERBA! Vreau si eu!
Sursa mea de lumina este 1 neon Sylvania Standard F15 W, 54-765 T8, SL510. E bun sau nu? Mie mi se pare ca da o lumina alba, dar nu calda...
|
 |
|