[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alin.calu
Forum Index » Profile for alin.calu » Messages posted by alin.calu
De urmarit. Si pe mine ma intereseaza un capac home-made.
Bun venit!
E indreptat catre suprafata, asa e STAS facut. Insa pana acum 2-3 zile era reglat sa dea si un pic de bule, usurel usurel...dar acum nu mai da deloc bule...
Probabil maine o sa ma apuc sa-l curat, poate e infundat cu ceva mizerie, nu stiu.
Mie imi place cum a iesit. Nu reusesc sa-mi dau seama de substrat ce granulatie are, dar la prima vedere pare 4-6 mm, ceea ce e ok, din punctul de vedere al unui incepator ce sunt.

Macar tu ai avut rabdarea sa stai sa citesti, sa te documentezi...eu am facut asta DUPA ce am plantat acvariul, am dat drumul la instalatie si am bagat si un peste Betta...

Spor la treaba in continuare!

Personal voi urmari cu interes tot jurnalul!
EEEEEE...acum pot spune si eu "IN SFARSIT AM UN APROPIAT!"

Bun venit!!!
Salut

Filtrul meu nu mai face bule de aer. Este un EHEIM model 2008, dar de vreo 2 zile nu mai face bule. Initial am crezut ca e de la debitul de aer...dar l-am dat la maxim si tot nu face bule.
Ultima curatare a filtrului a fost pe 28 dec 2015.

Ce solutii as avea?
Horia wrote:Hey am un apropiat , bine ai venit !

Eu daca ajung cam la 2 saptamani in Targoviste, ma pot numi apropiat?
Succes si spor la treaba!

Voi urmari cu foarte mare interes tot jurnalul. Nu se stie niciodata cand imi vine si mie pofta de marine si ar fi indicat sa stiu totul de la cap la coada.
Salutare si bine ai venit!
Bun venit.

O prima perere refiritoare la plante ar fi ca poate nu le-ai asigurat conditiile necesare dezvoltarii lor. Unele au nevoie de aditie de CO2, alte nu, altele lumina de un fel.

Colegii mai vechi in domeniu te vor ajuta.
Pozele au fost facute cu telefonul, voi incerca sa fac si cu aparatul pentru a vedea exact ce si cum avem.
Cu ochiul liber se vede o diferenta, iluminarea cu leduri e mai uniforma, distribuita egal in tot bazinul (poate si datorita pozitionarii ledurilor) dar si mai puternica decat cea a neonului.
Ca tenta de culoare, am incercat prin introducerea ledurilor rosii si albastre sa "impac" pe toata lumea.

Mai urmeaza de adaugat ceva leduri albe, apoi sa gasesc o modalitate de a le prinse si asigura bine pe capac.
Mai jos am pus poze.

1. Iluminat cu NEON

2. Iluminat cu LED+NEON

3. Iluminat cu LEDURI
Hai sa traiti...

Ca sa nu mai fac alt topic despre led-uri, pun si eu aici incercarea mea de a face o sursa de lumina pentru acvariu pe leduri exclusiv.
Nu am reusit sa fac poze in timpul lucrului...

Schita
Nu e finalizata, dar in mare cam asa va arata. Probabil cu ceva mai multe leduri albe, pentru o lumina mai puternica. Daca reusesc sa mai fac rost de leduri rosii, mai bag cateva.
@ um02122, multumesc mult pentru lamuririle legate de T5 vs. T8.

Referitor la intrebarea ta, nu stiu ce sa-ti spun. Sunt mai incepator decat incepatorii, asa ca ii rog pe colegii care au mai multa experienta sa te ajute. Plus ca eu am acvariu de apa dulce.
Multumesc frumos.

Ce sa-i faci, asa e cu un incepator...
Ar trebui sa ma ingrijorez? Par a fi niste buburuze albe pe burta lui Black-Molly. De vreo 2 zile le-am observat...
Salutare si bun venit!
Bun venit!
Bun venit!

Forum Index » Profile for alin.calu » Messages posted by alin.calu
Go to: