Message |
|
Stie cineva dintre dv. cum trebuie dozat fertilizantul NPK Macroelements de la JBL(care e doza la 100l si cum trebuie dozat zilnic sau saptamanal)?
|
 |
|
Da, am plante,dar bag aer mai mult de frica sa nu mi se sufoce pestii.cit aer sa bag?Multumesc.
|
 |
|
Am si eu trei intrebari:
1)Are vreo influenta negativa daca bag in acvariu prea mult aer?
2)Pot algele din apa sa-mi omoare pestii?
3)Cum sa dozez jbl npk macroelements intr-un acvariu fara aditie de co2,destul de plantat,destul de populat(un pic cam mult)si iluminat cu 1w/l?(cei de la pet shop mi-au spus sa-i bag 5ml/saptamina la 100l).
Multumesc!
|
 |
|
Imi afecteaza pestii?
|
 |
|
Apa din acvariul meu a capatat o culoare galben-verzuie si se vede cam greu prin ea.Ce sa fac?Sa fac schimburi de apa si cit?Imi poate afecta viata pestilor?Multumesc.
|
 |
|
Este bine sa folosesc filtrul uv(unul mic de la aquael pt pompele fan) si daca da ,cite ore?Mai am o intrebare:cum sa oxigenez apa intr-un mod eficient fara sa folosesc pompa de aer,care este zgomotoasa,eu avind in acvariu pompe interne?multumesc!
|
 |
|
Pestisorii mei molly si xipho au ceva alb la gura ,unii si la ochi iar unul singur si la o aripioara.Ce boala ar putea fi si cu ce se trateaza?Multumesc.
|
 |
|
Cum sa dozez Easy life profito si npk macroelements la un acvariu de 95l brut?multumesc.
|
 |
|
Acvariul este de 95l brut, iluminare neoane 3*30w,micro Easy-life profito,macro Npk macroelements.Daca ii pun fosfati o sa-mi dispara algele?ce produs mi-ati recomanda?
Schiburi de apa saptaminale 30l.Multumesc.
|
 |
|
Cum se dozeaza fertilizantul npk macroelements?Zilnic sau saptaminal?multumesc.
|
 |
|
Pe geamul acvariului mi-au aparut alge verzi sub forma de grupuri de puncte verzi.Ce sa fac?Sa folosesc Algin de la tropical?Multumesc.
|
 |
|
Ce sa cumpar?aquael minikani 80 sau aquael multikani 800 pt un acvariu de 75l net?Multumesc.
|
 |
|
Am inteles ce sa iau micro,dar pt. macro ce sa iau bun,ieftin si sa fie complet(sa aiba toti macronutrientii necesari)?multumesc.
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
E de 95l brut.
|
 |
|
Ce parere aveti de pps-pro si trace mix in afara de faptul ca sunt mai ieftine?Fac treaba buna,sau sa incerc altceva?multumesc.
|
 |
|
Eu am si niste Easy life -multicultura ,o fi bun pt pestii mei?Multumesc.
|
 |
|
Salut.Doua dintre femelele xipho au ceva pe piele parca ar fi prafuite.Ce boala ar putea fi si cu ce se trateaza?multumesc!
|
 |
|
As dori sa ma ajutati cu o intrebare.La cit timp fata o femela black molly?Multumesc.
|
 |
|
Sa inteleg ca butelia trebuie golita si reincarcata cu co2,iar co2-ul care il am in ea acum nu il pot folosit?
|
 |
|