Message |
|
Donez plante suprafata Zambila de apa si pistia+un pic de lintita.Cine doreste astept p.m.(predare in cart.Bucurestii noi)
|
 |
|
Am un xipho voalat iar la inotatoarele din fata si o parte din codita au ceva alb,parca ar fi roase(mincate).Ce boala ar putea fi? O fi fin rut?cu ce sa il tratez?
|
 |
|
Am scos iar din acvariu Pistia si Zambila de apa.Cine doreste astept mesaj p.m.
|
 |
|
Mai am si citeva plante de Zambila de apa.
|
 |
|
Am iar de donat Pistia+lintita.Cine doreste astept mesaj pe p.m.
|
 |
|
Multumesc mult.
|
 |
|
Vreau sa-i pun substrat si vreau sa-i bag un Anubias(nu stiu daca o sa-i mearga la anubias fara fertilizant).
|
 |
|
Acvariul este un bol de 13l si vreau sa bag in el 2 femele betta.
|
 |
|
Am un acvariu care trebuie ciclat,daca pun in el apa din alt acvariu ciclat si daca mai pun si un filtru de burete care a fost si el intr-un acvariu ciclat cit trebuie sa mai astept pina sa bag pestii?multumesc!
|
 |
|
Donez Pistia amestecata cu lintita.Cine doreste astept mesaj pe P.M.
|
 |
|
Plantele au fost donate.
|
 |
|
Pentru un betta trebuie acvariul ciclat sau se poate si fara?
|
 |
|
Donez din nou Zambile de apa.
|
 |
|
S-au donat.
|
 |
|
Am de donat iar zambile de apa,o gramada.Cine vrea astept contact P.M.
|
 |
|
Plantele au fost donate
|
 |
|
Donez urgent Zambila de apa.S-a dezvoltat mult si imi omoara plantele de substrat.(zona de predare Bucurestii Noi,sect1.Astept p.m.)Daca se poate da la schimb moss e ok,daca nu,e ok si asa.
|
 |
|
Doresc eu donatia.Multumesc!
|
 |
|
Am tratat o infectie in acvariu cu Baktopur Direct si am deciclat acvariu.Cum sa fac schimburi de apa ca sa pot cicla acvariul cu pesti in el ?Nu mi-am dat seama ca acvariul s-a deciclat,decit atunci cind pestii erau ametiti si afectati.Am facut schimb apa de 50%.Cum sa procedez in continuare?Multumesc!
|
 |
|
Pot combina Costapur si Baktopur in acelasi acvariu in acelasi timp?multumesc!
|
 |
|