Message |
|
Ce as putea sa fac ca sa scap de apa verde?Exista in comert vreo solutie de omorat algele?
|
 |
|
Ce mincare "de casa" as putea sa le dau viviparilor?Mentionez ca le dau Tetramin si sortimentul Guppy si as vrea sa le diversific cu ceva "home made".Multumesc!
|
 |
|
Am nevoie urgent de o maternitate ,am una dar e neciclata iar fata mea xipho e "cu burta la gura" si pina se cicleaza maternitatea as vrea sa ma sfatuiti cum as putea sa fac o maternitate dinr-o sticla plastic(pet).O sa fie primii mei puiuti .Multumesc.
|
 |
|
Buretele trebuie sa fie cumparat neaparat de la petshop sau poate fi un burete obisnuit?
|
 |
|
As vrea sa pregatesc o maternitate pt vivipari,ar fi indicat sa-i pun si substrat?multumesc!
|
 |
|
Am in acvariu xifo,gupy cory si moly si am inteles ca pt moly trebuie o lingura de sare la 10l,intrebarea este daca nu-mi afecteaza si ceilalti pesti.In al doilea rind nu stiu care moly e mascul si care e femela.Multumesc!
|
 |
|
Am un filtru intern,scimbul de apa l-am facut si pestii sunt bine.Cit timp trebuie sa scimb apa la 2-3 zile?
|
 |
|
Am un acvariu mic si as vrea sa il folosesc ca maternitate,intrebarea este cum il pot cicla doar cu o pompa de aer(nu am filtru de apa pt el)?Multumesc!
|
 |
|
Am pus acvariu la ciclat(2 saptamani),am bagat citiva pesti si sunt vioi si mancaciosi,acum intrebarea este cind trebuie sa schimb 30% din apa,acum sau peste osaptamina.mai am o problema apa s-a inverzit,nu foarte dar destul.Ce sa fac?Multumesc!
|
 |
|
Nu,nu o tin,deoarece sunt la inceput si nu am un neon.
|
 |
|
Am pus acvariu la ciclat iar dupa o saptamina si jumatate apa e limpede dar are o tenta verzuie.Ce sa fac?poate afecta pestii?
|
 |
|
Eu am o maternitate facuta din geam(am primit-o) si vroiam sa stiu daca ii trebuie filtru de apa sau o simpla pompa de aer.
|
 |
|
Multumesc mult.
|
 |
|
Ce ar trebui sa contina o maternitate de vivipari?
|
 |
|
Cum ar trebui sa pregatesc un decor de corzi de vita?(fiert?)
|
 |
|
Multumesc
|
 |
|
Multumesc
|
 |
|
Multumesc
|
 |
|
Ce este un spray bar si ce rol are? Care filtru de apa e mai indicat, cu spray bar sau fara?
|
 |
|
Are importanta asupra pestilor cantitatea de aer de la pompa de aer, daca volumul de aer introdus in acvariu e prea mare?
|
 |
|