Message |
|
Peze:
|
 |
|
Am tablete de sera baktopur dar nu i-am tratat cu ele.multumesc.
|
 |
|
Am facut rost de o butelie de instinctor co2.intrebarea e:pot folosi co2-ul din ea in acvariu sau trebuie incarc cu co2 alimentar?multumesc.
|
 |
|
Doua din femelele de molly au ceva alb la gura.Ce boala ar putea fi si cu ce sa o tratez?Multumesc mult.
|
 |
|
Multumesc!Am baktopur.
|
 |
|
Am o femela xipho caruia i-a aparut ceva alb la gura,ce boala ar putea fi si cu ce se poate trata?Multumesc.
|
 |
|
Pestii sunt niste guppy, molly,xipho si niste scalari.
|
 |
|
Nu, nu am facut.
|
 |
|
Nu, nu respira repede,respira si se comporta normal,doar m-am speriat eu.ce tratament ma sfatuiti?multumesc!
|
 |
|
Am gasit niste pietre,le-am oparit si le-am incercat cu otet si nu s-a produs nici o reactie.S-ar putea sa fie calcaroase si sa nu faca reactie si sa fie daunatoare pestilor?Multumesc!
|
 |
|
Pestii mei guppy au branhiile rosii si in jurul gatului de asemenea.i-am tratat in doua randuri cu sera bactopur direct dar boala nu dispare.ce boala ar fi si cu ce se trateaza?
|
 |
|
Ce boala ar putea avea guppi mei daca li se umfla abdomenul si stau cu capul in jos?(imi moare ofemela la aaprox. 2-3 sapt.Cu ce o pot trata?Multumesc!
|
 |
|
Boala in acvarii o am mai de mult ,am cumparat produse Ocean free si le-am facut tratament pestilor.din cind in cind mai apare un peste bolnav.Nu stiu ce tratament sa le mai fac.
|
 |
|
O femela guppy si citiva sumatrani stau cu capul in jos si cu corpul in sus, aproape in pozitie verticala(chiar mi-au murit citeva femele guppy din aceasta cauza)Ce boala poate fi?Mentionez ca i-am tratat cu mai multe produse Ocean free dar infectia din acvarii nu a disparut.Multumesc anticipat.
|
 |
|
Am de dat la schinb 4 hoplo de dim 10-13 cm(1fata si 3 baieti cred) pe molly,platy,xipho,dar nu rosii,betta sau guppy linie pura.Astept contact pe PM.multumesc!
|
 |
|
Am si eu o intrebare:ce adeziv pot folosi la o bomba cu co2?Am folosit adeziv de acvarii si nu a tinut(adeziv netoxic).pot folosi un adeziv care are semnul toxic pe el,poate lipeste mai bine?Multumesc!
|
 |
|
Ce sa aleg pt fertilizare Profito sau macro pps-pro+micro trace mix-plus?multumesc!
|
 |
|
Dau la schimb cateva corzi vie cu forme ciudate si un mouse wireless nou pentru plante.Predarea personala la mine in zona,in Bucurestii NOi.Cine doreste astept contact pe PM.Multumesc!
|
 |
|
Ma gindeam la adeziv cu care sa lipesc furtunul de silicon de capacul sticlei pt etansare sau as fi vrut sa-i pun pe dop robinetul.Multumesc!
|
 |
|
As dori sa-mi fac un sistem co2 cu sare de lamaie si nu stiu ce adeziv sa folosesc ca sa nu afecteze pestii.Ma puteti indruma ce pot folosi?pot folosi "Picatura"?Multumesc!
|
 |
|