[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: miloaleko
Forum Index » Profile for miloaleko » Messages posted by miloaleko

Treaba cu femela de Msobo este ca parca era gusata deja cand am trimis-o. Poate te trezesti cu puisori prin acvariu in curand. Apropo de depunere si de temperatura.... Eu ii tin pe la 26-27 de grade. Stimularea depunerii se face cu adaugare de apa ceva mai rece fata de temperatura apei din acvariu si incepe orgie in fiecare colt din acvariu )
Buna ziua,
Am de vanzare mai multe specii si pe diferite marimi.
Va rog deschideti linkul urmator ca sa vedeti mai ordonat ce si cum si la ce pret.

https://www.dropbox.com/s/15ar5skag372877/pesti.xls

Se pot face si pachete, iar pentru cei care vor mai multi pesti se poate negocia pretul. Trimit si in tara unde exista cursa directa.
Celor interesati le pot trimite si poze pe mail la cerere. Pestii sunt sanatosi si exemplare foarte frumoase din speciile lor.
Contact PM sau 0723 612 440

Legat de subiectul topicului avand si JBL i80 si mai multe modele de aquaball de la Eheim, pot spune decat un lucru: Daca e sa alegi intre astea 2 sa alegi Eheim aquaball de care vrei. Face mult mai bine filtrarea.

Estetic vorbind JBL i80 arata mult mai bine si se ascunde mai usor intr-un colt. Legat de zgomot eu n-am avut probleme cu el.

Legat de ce filtru ai nevoie pentru killi, las sa se exprime cei care au avut de a face cu acesti pestisorii exceptionali.
Avand in vedere problema ta, cred ca n-ai nici-o problema. Filtrul cu tot ce era in el fiind uscat de 2 ani de zile nu mai prezinta pericol din punctul de vedere al bolii pe care o aveai mai demult. Dar trebuie sa-l dezinfectezi oarecum in cazul in care nu era depozitat curat.
Sa nu cumva sa fierbi piesele lui ca poate il rezolvi de tot. Poti sa pui apa fierbinte in canistra cu sare in ea si sa speli toate componentele cu astfel de apa, dar sa nu le fierbi...sunt multe plastice pe acolo si nu stii ce forme vor prinde Poate vei avea un filtru cu design Gaudi sau Picasso Iar ulterior acest filtru va trebui ciclat. Poate pui ceva din mediile filtrante de la cel cu prinderile rupte.
Azi am urmarit intregul post si toata munca depusa pentru realizarea acvariului. Respect maxim pentru tot, de la concept, pana la realizare...

Pot spune doar atat: Dupa munca si rasplata....Placerea pe care o poate avea cineva care din mana lui a facut un lucru asa de reusit este nepretuita.....
Buna ziua,

Melcii sunt maturi si mancaciosi. Au cochilie in jur de 2 cm lungime.
5 lei bucata
20 lei 5 bucati
Astept mesaj pe PM sau tel: 0723612440 sau 0743179994

Forum Index » Profile for miloaleko » Messages posted by miloaleko
Go to: