Message |
|
Va salut,
Am de vanzare un acvariu de 45L cu dimensiunile : 50L X 30 l X 30 h deoarece plec din tara.
Acesta vine impreuna cu o pereche de Betta - femela albastra, mascul rosu, 12 neoni frumosi, 2 zebre jucause si inca 3 carora nu le mai stiu specia.
Ca utilitati acvariul vine cu filtru Aquael Fan2 Plus in perfecta stare de functionare [perfect pentru acest acvariu, termometru intern cu alcool (clasic), capac din sticla facut de mine cu o lampa neon, mincioc cu cupa mare, pompa cu furtun de curatare, furtun 1,5 m pentru tras apa, jumatate de cutie de mancare TertraMin Granule care ajunge aprox 2 luni, incalzitor electric 100W, plantele de toate felurile pe care le vedeti in imagini si aprox 3 Kg de pietris fin.
Pretul este de 300 de lei la care se adauga urmatorul Bonus:
-acvariu 12 L - 30X18X22
-filtru -JP-092 250L/h
-vibrator aer cu dubla iesire + pietre aer
Ma puteti contacta la tel 0733086760 sau email alexlupu87@gmail.com
|
 |
|
Donez 3 gourami aprox 10 cm - 1 mascul si 2 femele ;
0733086760 - urgent din lipsa de spatiu.
|
 |
|
Salut,
Schimb 1 mascul si 2 femele gurami albastri pe alte specii de dimensiuni mai mici. Acvariul meu este prea mic pentru ei (50 L) si mai am 10 neoni si o femela betta.
Nr de tel 0733086760.
Dau la schimb si pe hrana de pesti, sau alte accesorii.
|
 |
|
Salut,
Am de vanzare urgent din cauza spatiului mic 3 Gourami albastri 1 mascul si 2 femele, sanatosi 10-11cm fiecare.
Pretul este de 15 de lei bucata sau 40 toti 3.
Ii pot da la schimb pe mancare sau alte lucruri avaristice de care am nevoie.
|
 |
|
Salut, nu stiu daca sunt 2 pietre diferita pentru ca seamana la culoare si sunt din unghiuri diferite. Daca sunt diferite prima seamana a sist ceea ce inseamna ca e o roca silicioasa( buna de pus in acvariu) , iar a doua datorita partilor albicioase ( 90% sunt filoane de calcar) pare sa fie o gresie bogata in calcar ceea ce nu cred ca le face prea bine pestilor. Pune te rog poze mai clare si am sa-ti zic exact ce sunt fiecare ( am terminat geologie la Univ. Buc).
SI da, testul cu otet pe partile albicioase iti poate spune daca e sau nu calcar. Sfaraie daca e calcar (pune urechea aproape si asculta) si daca e siliciu ( cuart ) nu va avea efect.
|
 |
|
Am dat toate plantele!
NU mai e valabil anuntul !
|
 |
|
am uitat sa trec nr de tel ! 0733086760
inca mai am plantele,
Imi cer scuze pt cei care mi-au dat PM si nu le-am raspuns vreo 2 zile, nu am avut internet.
|
 |
|
Salut,
Am plante de care vreau sa scap pt ca nu mai am unde sa le pun, asa ca ii rog pe doritori sa ma contacteze altfel cred ca am sa le arunc.
Plantele sunt:
Egeria densa - multe fire 20 +
Valisneria - 3-4 fire
si mai am si altele dar nu le stiu denumirea,
Daca aveti de dat la schimb Echinodorus sau Selaginella n-ar fi rau.
|
 |
|
Doresc sa vand urmatoarele plante:
Egeria densa - 2 lei firul de minim 15 cm
Limnobium laevigatum - 5 lei pt aproximativ 30 de bucati
Valisneria - 2 lei / fir
Sagittaria subulata -2 lei / fir
Preturile sunt negociabile pt cei care cred ca sunt prea mari  . Fac si schimburi cu alte plante de culoare rosiatica.
Mai am si altele care inca nu le-am gasit denumirea. O sa fac update maine.
Valabil in special in Bucuresti.
Plantele sunt fara probleme sau paraziti, nu sunt micutze ( de samantza ) , sunt plante crescute in acvariu separat si s-au inmultit deja prea mult.
|
 |
|
iluvbeer wrote:
Am cumparat-o acum vreo 5 sau 6 luni la dimensiunea unei mingi de ping-pong si acum am doua de dimensiunile unei mingi de tenis poate un pic mai mari.
Imi place foarte mult pentru ca da foarte bine in acvariu si se ascund puii de creveti in ea. De aceea si curiozitatea mea in a-i afla denumirea.
Daca ai cumparat-o special, e clar ca nu e o alga  ... sau ma insel eu si exista si alge de cumparat  ?!?!?!? ...
|
 |
|
Speram doar sa scap mai ieftin ...
|
 |
|
Lucian wrote:Din teorie poate sa-ti rezulte si geam de 6mm dar cu ce coeficienti de siguranta?
In practica la 100-150cm si inaltime 50-55cm inaltime se recomanda sticla de 10mm si dupa ce vei pune apa si vei vedea sageata vei pune si intaritoare  .
ce sageata ?
|
 |
|
Salut,
Vreau sa imi fac un acvariu de putin peste 300 L cu dimensiunile : 110 L X 55 l X 55 h = 332 litri dupa calcule.
Pe internet programele de calcul imi spun ca pot pune geam de 8 mm. Este suficient ?
|
 |
|
Salut, cel mai probabil sunt alge nu viermi, nu cumva sunt prinse de geamul acvariului ?
Mi-e greu sa cred ca melcii prind viermi care se deplaseaza  . Pune o poza sa vedem si noi.
|
 |
|
Salutare,
Revin cu un update in ceea ce priveste preturile la geamuri float de 10 mm in Bucuresti.
La CristalBrad:
Geam clar 10mm = 90,00 lei/mp
Cant = 13,00 lei/ml
Preturile sunt cu TVA
Iar la Scdeltaglass:
sticla float de 10 mm grosime = 16.00 EUR/mp+TVA
- cant drept pentru sticla 10 mm = 3.00 EUR/ml
Obor parter:
10 mm - 85 lei + 20% pierderi si canturi
12 mm - 105 lei + 20 % pierderi si canturi
Eu am in plan un acvariu de vreo 350 L si am zis sa fac un studiu de piata.
Daca e cineva care cunoaste in alta parte mai ieftin va rog sa ma anuntati.
|
 |
|
Cat te-au costat geamurile ?
|
 |
|
In cazul asta mai asteapta 2 saptamani pt rezultate, sau cauta pe forum informatii despre ciclare ca sunt mai mult decat suficiente.
|
 |
|
Inotatoarele laterale nu sunt afectate si de ieri a inceput sa manance, nu mai sta apatic la suprafata, azi a inceput sa se mai plimbe. Pare sa isi revina incet incet.
|
 |
|
Cel mai probabil ori e deciclat, ori nu a fost ciclat corect, ori ai tratat apa cu ceva care ti-a omorat bacteriile. ...e doar o parere. Nu iti trebuie un filtru minune ca sa ai o apa curata, dar iti trebuie o ciclare ca la carte din primul moment si fara abateri.
|
 |
|
Salut,
Revin si cu niste poze:
Uploaded with ImageShack.us
Si credeti-ma ca arata foarte bine inainte.
Am nevoie de o parere... ce fac cu "ucigasa" ? o mai tin si astept sa creasca asta jumulit sau o dau si caut alta pt el ?
|
 |
|