[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Identificare piatra  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Salut,
Am fost in Apuseni si am cules cateva cataroaie. Cand le-am luat erau aproape negre, acum, ca s-a evaporat apa din ele, nuanta e alta. E o roca ce se sparge relativ usor. Aveti idee daca le pot folosi intr-o amenajare de acvariu?
[Thumb - Fotografie0611.jpg]

[Thumb - Fotografie0610.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 05/06/2013 22:38:03

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
stefanp
Moderator

IP:

Daca se sparge usor, vezi sa nu fie calcaroasa.
Fa-i testul cu otet.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
lupultaz
Junior member

IP:

Salut, nu stiu daca sunt 2 pietre diferita pentru ca seamana la culoare si sunt din unghiuri diferite. Daca sunt diferite prima seamana a sist ceea ce inseamna ca e o roca silicioasa( buna de pus in acvariu) , iar a doua datorita partilor albicioase ( 90% sunt filoane de calcar) pare sa fie o gresie bogata in calcar ceea ce nu cred ca le face prea bine pestilor. Pune te rog poze mai clare si am sa-ti zic exact ce sunt fiecare ( am terminat geologie la Univ. Buc).
SI da, testul cu otet pe partile albicioase iti poate spune daca e sau nu calcar. Sfaraie daca e calcar (pune urechea aproape si asculta) si daca e siliciu ( cuart ) nu va avea efect.

Me!
[Email] [Yahoo!]
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

e aceeasi piatra, am intors-o ca sa vedeti crapaturile din ea. a crapat dupa 2 zile de stat in masina la caldura.

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: