| Message |
|
|
|
O intrebare cam off-topic, Porcu: cam asta ar fi clasamentul calitativ al mancarii (Hikari, Sera, Tetra, JBL ) sau e pus aleatoriu?
|
 |
|
|
Am mai cautat pe net si cred ca asta am in acvariu http://www.guitarfish.org/algae#staghorn. Am bagat o noua bomba de ceva zile si vad ca plantele au inceput sa o ia din loc iar. Am continuat cu schimburile de apa, sifonare la fiecare schimb si adunatul manual al algelor.SPER SA SCAP DE NENOROCIRE CA M-AM SATURAT DE EA CA DE "ALGE PADURETE" 
|
 |
|
|
S-au dat pestii. La urmatoarea serie de pui. 
|
 |
|
|
Salut si bun venit! Foarte bine ca ai fost la cumparaturi si ai rezistat tentatiei de a cumpara pesti!!! Acum fa ce a zis ReBella si da-i drumul la filtru, intre timp mai citesti pe forum  . De ce vrei sa construiesti un filtru daca ai deja unul?
|
 |
|
|
|
Da, mai am.
|
 |
|
|
|
Cand faci schimb de apa poti sa incerci sa vezi daca tragi gunoaie(resturi de mancare, frunze moarte etc.)daca nu nu are rost sa sifonezi.
|
 |
|
|
|
Pai poate stabilim intr-un fel.
|
 |
|
|
Pai substrat, plante, apa, ciclare si apoi pesti. Cu fertilizantul(daca e lichid) mare atentie ca te poti umple de alge. Eu cred ca de la el, m-am umplut  .
|
 |
|
|
Hai fratilor ca au inceput sa mance puii si nu mai am pe unde sa-i pun. Chiar nu vrea nimeni? E superoferta daca vrei unul primesti 2 sau 3  .
|
 |
|
|
|
Pentru CO2 poti baga "bomba" pana faci rost de bani pt. o instalatie "profi".
|
 |
|
|
|
Pai eu am avut un acvariu la ciclat 2 luni si cand am bagat pestii(guppy care nu sunt foarte pretentiosi) 2 au murit unul a2-a zi si altul a3-a zi.Si am si eu cam aceeasi problema MULT PREA MULTI PESTI, intr-adevar in mai putina apa. Incearca sa cumperi niste teste 5 in 1 si mai vezi pe urma de unde poate fi buba.
|
 |
|
|
|
Eu am vazut la Honbach pe raionul cu lemne, placi de PAL chiar pe acolo unde se taie PAL-ul.
|
 |
|
|
|
Eu la puii de guppy am cumparat TetraMin Baby cred caar fi buna si pentru puii de moly , daca gresesc sa ma corecteze cineva :-) .
|
 |
|
|
Mie imi place anubiasul (nici nu am avut multe plante), dar pentru incepatori e foarte bun. Este o planta rezistenta si nu cer conditii speciale.Eu am 2  .
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit !
|
 |
|
|
|
Ai un PM de la mine.
|
 |
|
|
|
EXTRAORDINAR !!!!!
|
 |
|
|
|
Care ar fi treaba cu materialul reflectorizant? Ca din cate stiu eu sporeste cantitatea de lumina==> mai multe alge. Sau stiu gresit?
|
 |
|
|
|
Am mai citit pe aici de un tratament al plantelor cu o solutie de clor cu apa(o parte clor la 19 de apa si scufundarea plantei in apa), ai incercat-o?
|
 |
|
|
Am gresit eu  . Am pus 5 ml la 10l, adica 2 diviziuni de pe sticluta .
|
 |
|
|