[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
O intrebare cam off-topic, Porcu: cam asta ar fi clasamentul calitativ al mancarii (Hikari, Sera, Tetra, JBL ) sau e pus aleatoriu?
Am mai cautat pe net si cred ca asta am in acvariu http://www.guitarfish.org/algae#staghorn. Am bagat o noua bomba de ceva zile si vad ca plantele au inceput sa o ia din loc iar. Am continuat cu schimburile de apa, sifonare la fiecare schimb si adunatul manual al algelor.SPER SA SCAP DE NENOROCIRE CA M-AM SATURAT DE EA CA DE "ALGE PADURETE"
S-au dat pestii. La urmatoarea serie de pui.
Salut si bun venit! Foarte bine ca ai fost la cumparaturi si ai rezistat tentatiei de a cumpara pesti!!! Acum fa ce a zis ReBella si da-i drumul la filtru, intre timp mai citesti pe forum . De ce vrei sa construiesti un filtru daca ai deja unul?
Da, mai am.
Cand faci schimb de apa poti sa incerci sa vezi daca tragi gunoaie(resturi de mancare, frunze moarte etc.)daca nu nu are rost sa sifonezi.
Pai poate stabilim intr-un fel.
Pai substrat, plante, apa, ciclare si apoi pesti. Cu fertilizantul(daca e lichid) mare atentie ca te poti umple de alge. Eu cred ca de la el, m-am umplut .
Hai fratilor ca au inceput sa mance puii si nu mai am pe unde sa-i pun. Chiar nu vrea nimeni? E superoferta daca vrei unul primesti 2 sau 3 .
Pentru CO2 poti baga "bomba" pana faci rost de bani pt. o instalatie "profi".
Pai eu am avut un acvariu la ciclat 2 luni si cand am bagat pestii(guppy care nu sunt foarte pretentiosi) 2 au murit unul a2-a zi si altul a3-a zi.Si am si eu cam aceeasi problema MULT PREA MULTI PESTI, intr-adevar in mai putina apa. Incearca sa cumperi niste teste 5 in 1 si mai vezi pe urma de unde poate fi buba.
Eu am vazut la Honbach pe raionul cu lemne, placi de PAL chiar pe acolo unde se taie PAL-ul.
Eu la puii de guppy am cumparat TetraMin Baby cred caar fi buna si pentru puii de moly , daca gresesc sa ma corecteze cineva :-) .
Mie imi place anubiasul (nici nu am avut multe plante), dar pentru incepatori e foarte bun. Este o planta rezistenta si nu cer conditii speciale.Eu am 2 .
Salut si bine ai venit !
Ai un PM de la mine.
EXTRAORDINAR !!!!!
Care ar fi treaba cu materialul reflectorizant? Ca din cate stiu eu sporeste cantitatea de lumina==> mai multe alge. Sau stiu gresit?
Am mai citit pe aici de un tratament al plantelor cu o solutie de clor cu apa(o parte clor la 19 de apa si scufundarea plantei in apa), ai incercat-o?
Am gresit eu . Am pus 5 ml la 10l, adica 2 diviziuni de pe sticluta .

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: