[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Am citit cred ca tot un post de-al tau si am facut ca tine , adica n-am pus tot odata ci in 2 zile. Iar ca doza am pus cum scria pe sticluta 5ml la un l de apa.Cel care a murit l-am vazut de mult timp ca e mai apatic statea mai ascuns si nu prea manca.
In acvariul cu neoni am gasit unul mort. Poate fi de la AlguMin(n-am mai rezistat si am pus )?
Dupa cum spune si titlul donez guppy sau pui. Ii donez pentru ca m-am trezit cu prea multi si am acvariul prea mic, si in plus ma-m mai trezit si cu pui.
Ai citit aici http://www.acvariu.ro/content/view/78/29/ ?
Am fost azi si le-am luat puilor TetraMinBaby. La numaratoarea de acum (pe lumina si fara ochi lipiti) am vazut ca de fapt erau 19 insa unul a murit .
Vad ca sunt 17 puiuti. Am pus femela inapoi in acvariu.
Le-am scos cele 2 femele cu burtile mari si le-am pus una intr-un borcan si una intr-o sticla de 5l taiata. Chiar acum una a scos un pui. Va tin la curent.AAA donez guppy
Stiu ca sunt prea multi. Dar i-am primit de la cineva care ii are de altcineva.
1.Nu stiu daca v-am mai zis dar mai am un acvariu (primit si e mai mic, vreo 30 l). Acum mi-a adus si pesti VREO 26 DE GUPY :hammer: ., cam atat am reusit sa numar. Problema cea mare e ca vreo 2 au burta mare RAU si inca vreo 2 cred ca sunt la rand. Ce sa le fac? Sa-i separ pe fiecare cu apa din acvariu in cate-un borcan?
2.In acvariul vechi a murit un ancistrus pe care l-am avut un timp in cel de-al 2-lea acvariu. L-am adus inapoi in cel mare si ieri l-am gasit mort .
Salutare !!!!
Salut sibine ai venit !!!! Cred ca Porcu se bucura ca a mai intrat un vecin de-al lui .
swatantar wrote:AAAAA si inca un lucru de care am uitat. Pe ce ma sfatuiti sa pun acvariul? Mi-a zis cineva de polistiren extrudat, da' nu am gasit decat la Hornbach la "bax", ca sa zic asa (aveti unde pot gasi la bucata?), iar chestia aia de sub poarchet mi se pare prea subtire. Alte sugestii?

In primul rand sa-l pui pe ceva care este perfect plat (fara burta sau suruburi iesite etc.), iar polistiren gasesti pe la depozite de materiale mai mici nu la cei mari Hornbach sau Practiker. Eu unul am basit sa cumpar o foaie de polistiren epandat (extrudat nu am intrebat) pe la un depozit de pe langa Budimex (Bd Brancoveanu).
Bine ai venit pe forum !!! Asteptam vesti.
Salutare si bine ai venit!!! Referitor la neoane sa dai detelii despre ce plante ai, sa te poata ajuta ce-i ce se pricep (nu-i cazul meu ). Eu unul zic sa nu te grabesti, sa nu dai de alge.
Multumesc mult de idee Alokt. Am scos aseara la frunze de am inebunit si din cele care erau cu alge si din cele ofilite din lipsa luminii. Am sa fac si treaba cu batul.
Asa am facut pana acum. In timpul perioadei de intuneric nu am mai facut schhimburi de apa. Sa mai astept si sa continui cu schimburi de apa? Patura nu ii vine sa o mai pun pentru ca imi distrug plantele , si d-abia o luasera si ele din loc.
Bine ai venit !!
Dupa ce le-am dat sa manance le-am dat iar stingerea. Astazi am dat patura la o parte si algele tot acolo sunt, iar plantele si mai jalnice? Daca le pun ceva solutii impotriva algelor(desi nu prea sunt de acord) ce sa le pun? Sau daca mai aveti alta solutie de combatere a algelor ......................
Vad ca nu a murit nici un peste, insa nici agele nu au disparut. In schimb plantelor nu prea le-a priit lipsa totala a luminii .
Le pot da side mancare, nu?

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: