Algele mele n-au disparut in schimb au aparut si altele, pe cele existente a aparut o alta verde(crud), care a aparut si pe pietre. Cea veche si batrana se poate lua cu mana foarte usor de pe unele frunze pe care a aprut cea noua , insa de pe tulpini mai greu. In rest toate bune. Aaaaaaa au inceput iar gupyy sa se inmulteasca, in curand o sa postez iar la donatii. Si nu, n-am poze Haruko, am ascultat sfatul cu SAE si astept sa vina pestii.....
Eu am inceput cu un acvariu pentru fata mea, si acum am 2 ale mele . Cand i-am zis neveste-mii ca vreau sa-mi fac unul mare a zis unde il mai pun si pe ala si binenteles CAT COSTA. Am lasat-o mai moale un timp iar saptaman trecuta cand am fost plecat din oras a schimbat ea apa intr-unul din acvarii si cand vorbim la telefon imi zice "Vezi ca am dat eu mancare la pesti!!!" asta pentru ca i-am zis ca nu trebuie prea multa mancare in acvariu. Iar referitor la prieteni si colegi nu ma feresc sa le vorbesc de acvariu, cui ii place bine cui nu..... WHO gives a shit ?
SUCCESURI !!!!!!!!!!!!!
Am spus ca "e posibil" , asta nu inseamna ca l-am incurajat sa-l foloseasca.Ca nu de prosti or face aia neoane speciale pentru acvaristica Eu unul am inceput cu philips 765 :-) iar acum am un 830 .
Cat despre neoane, esti sigur de asta ? Am un prieten care foloseste neon obisnuit, si nu a avut probleme pana acum ?
Cat despre substrat, am vorbit cu cineva si mi-a si aratat acvariul lui, si el nu are deloc substrat, doar pietris, si cu toate asta are plante sanatoase si fara probleme. Deci merge si fara substrat sa inteleg nu ? (mi-e "frica" sa folosesc substrat ca sa nu se imputa, sa nu cada mancare pe acolo sa putrezeasca, sa nu se ridice la suprafata in caz ca dau din greseala pietrisul la o parte etc). Asa cu pietris stiu de o treaba, dar vreau si plante.
Cu neonul normal e posibil sa nu ai probleme cu algele daca ai plante sanatoase si nepretentioase + CO2.
Probabil ca cel care ti-a aratat acvariul foloseste fertilizare lichida sau bilute( parca de la JBL, nu d-alea din nas ).
Cu molly n-am incercat, iar de mancare cred ca i-am cam infometat ( o data pe zi) . O sa caut molly, dar mananca alga pe care o am eu (din ce am cautat eu zic sa fie Staghorn--Corn de cerb) ?
Am avut vreo 2 saptamani pline si n-am prea mai intrat decat sa mai citesc p-aici, in rest algele sunt la fel de sanatoase si mari, am mai pierdut un neon , iar in acvariul cu guppy se fata pui la greu .
Daca vrei iti dau si eu guppy, fara nimic in schimb.
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by LUPmic
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor