Message |
|
Bine,ma las oricum de vivipari ,incerc sa scap de ei cat mai repede posibil,sa trec pe ciclide,
|
 |
|
Se intampla ceva ca ii las doar pe ei 3,fara femele?
|
 |
|
Am vazut poze cu femele,,,,,, aceia sunt masculi
Mersi pentru ajutor !
|
 |
|
Acum eu te cred ca arata a masculi dar eu credeam ca am femele si am mai luat masculul galben din ultima poza,.
|
 |
|
Eu cred ca doar prima e femela deoaree e mai grasuta si e curtata din cand in cand.La petshopul coralis oameni de acolo stiu cu ce se mananca acvaristica, de 3 ani in coace i-au de acolo si nu au dat ceva gresit acum poate o fi o greseala.
|
 |
|
Cei de la petshop au zis ca-s femele.
|
 |
|
Masculul e cel galben.
|
 |
|
Gestante?
Scuzati calitatea pozelor si bulele de aer,daca vedeti ceva gen mizerie pe geam sunt bule care au contur ciudat.
|
 |
|
Acolo sunt cuplati botia cu ei si par sa se inteleaga
|
 |
|
Cautand imagini cu ciclida pe care o vreau am gasit asta.
|
 |
|
Stiam si eu ca pot tine pesti mititei in el dar nu mari pentru ca-i stresez.
|
 |
|
Mic nu pare ,72 de litri e mic? Ciclide vreau,sunt frumoase.
|
 |
|
 Aha,atunci 60 lungime 40 latime,dar pare fericit,nu e stresat deloc.
|
 |
|
|
 |
|
O sa tin crevetii separat.
|
 |
|
Aha deci trebuie sa-mi schimb ideea
|
 |
|
Nu a mai crescut mai mare di' atat.
|
 |
|
Asa arata
|
 |
|
Oricum un sanitar sta mai mult sub filtru ,care creca se numeste intern care e montat/lipit pe geam din fabrica care face valuri si are chestii buretii bilute in el (la pestele botia ma refer )nu-i simt prezenta in acvariu deloc ceilalti se mai misca pe aici pe colo.Botia cred ca-l pot pastra daca sta mai mult ascuns,iese pe 15:30-16:00 sau 18:00-20:00 nu prea il vad decat in acele ore spuse mai sus,e programul lui de plimbare.
|
 |
|
pelvicachromis,as vrea dar se inteleg cat de cat cu sanitari,deoarece s-ar putea sa ii am pe acestia cand am ciclidele acelea.
|
 |
|