[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Bine,ma las oricum de vivipari ,incerc sa scap de ei cat mai repede posibil,sa trec pe ciclide,
Se intampla ceva ca ii las doar pe ei 3,fara femele?
Am vazut poze cu femele,,,,,, aceia sunt masculi
Mersi pentru ajutor !
Acum eu te cred ca arata a masculi dar eu credeam ca am femele si am mai luat masculul galben din ultima poza,.
Eu cred ca doar prima e femela deoaree e mai grasuta si e curtata din cand in cand.La petshopul coralis oameni de acolo stiu cu ce se mananca acvaristica, de 3 ani in coace i-au de acolo si nu au dat ceva gresit acum poate o fi o greseala.
Cei de la petshop au zis ca-s femele.
Masculul e cel galben.
Gestante?

Scuzati calitatea pozelor si bulele de aer,daca vedeti ceva gen mizerie pe geam sunt bule care au contur ciudat.
Acolo sunt cuplati botia cu ei si par sa se inteleaga
Cautand imagini cu ciclida pe care o vreau am gasit asta.
Stiam si eu ca pot tine pesti mititei in el dar nu mari pentru ca-i stresez.
Mic nu pare ,72 de litri e mic? Ciclide vreau,sunt frumoase.
Aha,atunci 60 lungime 40 latime,dar pare fericit,nu e stresat deloc.
.... nu stiu habar nu am ,eu zic ca are 8-9 cm lungime si latime 1-1:50 cm
O sa tin crevetii separat.
Aha deci trebuie sa-mi schimb ideea
Nu a mai crescut mai mare di' atat.
Asa arata
Oricum un sanitar sta mai mult sub filtru ,care creca se numeste intern care e montat/lipit pe geam din fabrica care face valuri si are chestii buretii bilute in el (la pestele botia ma refer )nu-i simt prezenta in acvariu deloc ceilalti se mai misca pe aici pe colo.Botia cred ca-l pot pastra daca sta mai mult ascuns,iese pe 15:30-16:00 sau 18:00-20:00 nu prea il vad decat in acele ore spuse mai sus,e programul lui de plimbare.
pelvicachromis,as vrea dar se inteleg cat de cat cu sanitari,deoarece s-ar putea sa ii am pe acestia cand am ciclidele acelea.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: