[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Sanitari....am un Botia de 8-9 cm si un sanitar obisnuit nu cory si unul de geam.Ciclide care se impaca cu ei?
Asta caut de cateva zile pe afara niste crengite frumoase mititele dar nu gasesc ce vreau eu,de vivipari o sa scap,ciclidele pe care vreau sa le iau sunt pelvicachromis si ramirezi pentru inceput dar toti pereche si dupa o sa mai iau si apistogramma mi se par frumosi .
Astazi am inceput amenajarea pentru ciclide,niste nuci de cocos ca ascunzatori,nisip 2-3 mm si plante,mai trebuie ceva?
Am incercat,am separat cativa pesti de vreo 4 zile
Carasii stau separat de vivipari,vivipari au inceput sa aiba gris/ciuperca ceva de la un peste nou luat
Da,bine ,au inceput sa se imbolnaveasca asa ca nu prea mai au mult de trait.
Eu vreau sa iau ciclide dar mi se opune mama care zice ca pana nu mor acestia nu pot sa iau alti...bla.bla.bla.
Eu vroiam sa-i vand/donez dar cum am zis mai sus nu pot.
Mai intai astept sa moara vivipari si carasi cu care am ramas pe cap si dupa imi iau ciclide
pelvicachromis,ii aveam in vizor dar se impaca cu crevetii ?O sa iau cativa dinaceea daca se impaca cu creveti.
72 litri,blue jelly shrimp,ciclidele am pus poze mai jos ori cele din prima poza ori cele din a doua poza ori toate.

Ignorati preturile
Buna ziua!asi putea sa fac aceasta supa/ciorba:ciclide mici cu plante si creveti?nu vreau sa va enervati.
Poze?
Colaj,se poate vedea masculul portocaliu cu negru din spate care incearca sa o curteze,scz pentru calitatea pozelor!
Acuzata de schimbare de sex+ca masculul inca o curteaza.
Poza plantelor mele
Poze
Am primit doua plante care mi-a zis ca sunt de suprafata cine mi le-a dat.Dar eu le-am vazut prin unele poze ca uni le baga in nisip sau le prind de crengi,pana la urma ce fac cu aceste plante?deocamdata eu le-am lasat deasupra sa pluteasca.

P.s.:nu este poza reala,este asemanatoare plantelor mele.
Ciudateni ale naturi
Tratamentul exact o sa-ti zic alti membri mai experimentati,eu. nu prea il stiu
Am o femela de xifo care a inceput sa i-se faca coada un pic ascutita si cu o dunga neagra,desi am mascul ,acum nu cred ca s-a transformat in mascul, era curtata de mascul intr-una ca celelalte 2 femele.Pareri,poza nu pot sa-i fac deoarece se misca intr-una.

Daca o fi un mascul mai nedezvoltat,o sa ma duc cand imi iau crevetei o sa iau si 2 femele deoarece o femela a murit si mai am 1femela la 2 masculi(inclusiv femela/mascul prezentata mai sus)ar fi un stres pentru femela ramasa.
chisti21 wrote:din pacate nu a mai rezistat. cum se poate preveni la ceilalti pesti?

Vezi daca mai apare la alti pesti ,ii tratezi din cate am inteles de la alti cu albastru de metil.o sa ma corecteze alti membri daca gresesc.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: