| Message |
|
|
|
Buna ziua!mai ai moss sau cealalta planta,in ce sector stai?
|
 |
|
|
|
Pe la 8-9 daca o sa pot sa-l pun daca nu maine,.
|
 |
|
|
|
Am incercat sa fac poze dar a iesit totul in miscare si daca filmez nu ma lasa sa pun filmuletul ,cica e prea mare.
|
 |
|
|
|
Au inceput din nou sa se curteze,unul fiind mascul avand inotatoarea de sus ascutita iar cealalta este femela avand inotatoarea rotunda.Au cam 5-7 cm amandoi,tot aia care i-am prezentat mai sus.Se ciupesc unul pe altul de coada sau corp indoiti prin tot acvariul iar cand vad alti gurami mai mici ii fugaresc amandoi si dupaia iar incep.Or fi pereche sau se bat.
|
 |
|
|
|
2 carasi si 4 gurami albastri(2 pereche) pentru 4-5 ciclide pui de 3-4 cm(pelvichromis pulcher/ciclide pitice)
2 carasi costa 24 ron,4 gurami vreo 13 ron(24+13=37 ron).
Cine crede ca merita sa ma sune la 0760904305 sau mesaje pe PM.
|
 |
|
|
Vand urmatoarele specii de pesti:
-xipho mascul 5 ron/bucata
-guppy 2 masculi sii o femela 5 ron /bucata
-carasi 12 ron/bucata
-Gourami 7,50/3,50 ron/bucata(difera marimea)
-molly masculi 5 ron/bucata
Specificatii:
Masculi guppy sunt galben si portocaliu
Xipho mascul e rosu cu spada neagra
Carasi cometa
Molly negri
Gourami albastri de 4-5 cm si 5-6 cm
Se pot lua la bucata sau Total 76 ron(usor negociabil)
Ofer clientului care cumpara mai mult de jumatate pui guppy de 1 cm.
Detalii la 0760904305 sau PM
|
 |
|
|
Mi-am dat seama,ca nici eu nu puneam coral adevarat in acvariu cu apa dulce.
|
 |
|
|
|
Are aceleasi apucaturi ca la guppy,de coral nu stiu ce sa zic,si eu am avut unul care a inceput sa se inverzeasca(probabil alge,pe atunci aveam melci invazivi).
|
 |
|
|
|
Cred ca face pui vii,fiind din familia vivipari,face pui vii.Trebuie sa vezi cand are burta mare ,o pui intr-o maternitate si ea va naste acolo cand ii va veni timpul,trebuie sa aiba si un punct negru inspre coada.
|
 |
|
|
|
Seamana cu melcul-Megathura crenulata-dupa mine.
|
 |
|
|
|
Decupeaz-o un pic in telefon
O faci mai mica
|
 |
|
|
|
Nu stiu daca tu vezi poza sau alti dar mie nu imi apare nimic,uite dovada mai jos.
|
 |
|
|
|
Pietrele de la mare sunt calcaroase,experienta proprie.ca sa pui plantele nu trebuie sa scoti nimic,le adaugi radacinile in nisip si gata,daca vrei sa pui fertilizant il pui in apa cu pesti cu tot din cate am inteles pe site.Daca gresesc ma va corecta cineva(nu am pus fertilizant pana acuma,eu le l-as natural sa creasca,am acvariul plin de plante frumoase).
|
 |
|
|
|
Cateva poze?
|
 |
|
|
|
Specii
-Femele guppy gestante si masculi unul galben itens celalalt portocaliu intens
-gurami mari albastri
-gurami albastri mititei
-femela xipho si masculi xipho dintre care unul negru cu portocaliu este unic si superb
-masculi molly negri unul galben
Stoc:
-3 femele guppy 2 masculi
-2 masculi xipho ,1 femela
-2 gurami maricei
-2 gurami mici
-3 molly masculi(unul galben)
-3 neoni
Preturile:
-guppy 5lei/bucata
-xipho 5 lei bucata
-molly 5 lei bucata
-gurami albastri mari 7,50 lei/bucata
-gurami mici 3,50 bucata
-neoni 3 lei/bucata
Se achizitioneaza numai din Drumul Taberei sau punct de reper parcul Moghioros.
Detalii in PM sau la numarul 0760904305.
Cine ii i-a pe toti primeste un bonus de 17-20 pui guppy de aprope 1 cm.
|
 |
|
|
|
Am avut un Labeo care mi-a rupt mai mult de jumatate de coada la caras eu zic ca el e.
|
 |
|
|
|
"Ocean" zicea sa treci locatia aici,eu am Bucuresti.
|
 |
|
|
|
Daca tot am intrebat cum se deosebesc pelvicachromis acum vreau sa aflu cum se deosebesc masculi de ramirezi de femele.
|
 |
|
|
|
Bine,nu se imbolnavesc la mine ii i-au din greseala asa.si nu vreau sa mai iau vreun guppy bolnav si sa dea si la ciclide
|
 |
|
|
|
Acel acvariu avea 140 litri, am venit cu alta problema : cum imi dau seama daca pelvicachromis pulcher e femele sau mascul(am citit ca femela e mai umflata in burta si masculul e subtire).
Nu vreau sa tin ciclidele cu vivipari deoarece vivipari i-au foarte repede boli alte optiuni de pesti care sa se inteleaga cu pevicachromis pulcher?as fi vrut ramirezi
|
 |
|
|