Message |
|
Ms.
|
 |
|
Si daca îi cresc separat le trebuie ceva special?solutii,chestii?
|
 |
|
Gurami ala de sus e mai pasnis si isi ia burta,se face grasut.Acum poate e obez,
|
 |
|
Da ,asa credeam si eu ,ca ori au vrut sa...ori au facut...
Acum nu stiu ce sa zic.Ala din prima(cel de sus)poza pare mai gras un pic.
|
 |
|
La mine unul din ei se indoaie si si celalalt face la fel timp de 30sec-1min,de 4zile nu mai fac asta deci e foarte greu sa le mai fac poza acuma
|
 |
|
Multumesc pentru raspunsuri!
|
 |
|
Nu conteaza daca o sa manance pui crevetilor.Dar asi putea lua 2 creveti pereche?
Daca da ,ce specie recomandati mai frumoasa si mai usor de intretinut.A doua intrebare le trebuie ceva anume,substante sau ceva de genu?
|
 |
|
As vrea doi creveti pereche,si nu conteaza nu vreau sa am prea multi,dar o sa am viermi sau de astea,asa am vazut pe net drept cauze de la creveti.
|
 |
|
Gata ii dau maine,ii vrea
|
 |
|
Caut pe cineva din Drumul Taberei sa-i dau pe aici ,nu vreau sa merg prea departe,vorbesc cu un prieten care are acvariu va informez daca ii vrea.
|
 |
|
Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot lua niste creveti si sa-i pun in acvariu,o sa am consecinte,ceva boli ,sau creveti o sa fie atacati de alti pesti.Vreau sa stiu daca e indicat sa iau 2 creveti daca am sanitari si daca as putea lua am niste java moss unde ar putea sta.
Nu stiu aproape nimic despre crevetei, am incercat sa ma informez despre ei dar nu zicea nicaieri despre ce am intrebat mai sus.
|
 |
|
Carasi i-am mutat in alt acvariu,problema rezolvata.72 litri
|
 |
|
Stii care e chestia,azi a venit un prieten cu 2 carasi,el vroia sa-i arunce undeva printr-un lac dar i-am luat eu.Eu acuma îi donez altor prieteni ,incerc sa-i conving,stiu ca ei trebuie sa iasa cat mai repede din acvariu nu prea au ce cauta ,sunt din alt "film'' mai pe scurt.
|
 |
|
Inca nu am putut sa fac poza ,deoarece am fost la scoala si dea bea am ajuns de la 11 am mers si nu am apucat sa fac poza
|
 |
|
Aha,asta nu stiam,credeam ca se bat pentru teritoriu.Cum am zis in prezentare sunt mai la inceput.
|
 |
|
Gurami ai mei nu stau mai mult de 30 sec rar un min.Fac asta prin plante si uneori pe la suprafata dar o fac de mult timp,creca se bat,de curtat unul pe altul nu cred.Eu am luat 4 gurami de la petshop am zis ca poate s-o nimeri si un cuplu,la petshop erau gurami de 7-8-9-10-11-12-13-14-15 cm eu am luat doi de 5-6 cm si doi de vreo 4-5 cm acum creca sunt pui si se mai bat pentru teritoriu.
|
 |
|
Cel de sus seamana mai mult a mascul,dupa inotatoarea de sus mai ascutita.
|
 |
|
Am gasit o poza unde deosebeste sexul foarte bine.O sa incerc sa fac poze.
|
 |
|
Acuma eu am zis ca se curteaza,primul se indoaie si cel de jos se indoaie dupa primu si dupa 1 min. fug din acea inclestare.Si dupa ceva timp fac asta din nou,desigur se mai ciupesc.
|
 |
|
Seamana cu cel de jos.
|
 |
|