| Message |
|
|
|
As vrea sa inmultesc betta,cineva bun la suflet si cu rabdare ar putea sa imi explice mai detaliat,nu vreau informatii de pe net,vreau informatii de la cineva care a mai facut asta.
Va multumesc!
Nu o sa-l inmultesc zilele astea dar sa stiu ,sa am un fel de experienta inainte sa o fac.
|
 |
|
|
|
Pentru ce peste?molly au gura mica si guppy ,xipho e mototol,gourami stau sus si pe la mijloc,carasii vor pleca.betta este vreo amenintare?,daca da voi pune crevetii separat desii ca dadeau mai multa culoare printre plante.
|
 |
|
|
|
Oare se inteleg crevetii blue jelly cu molly,xipho,betta,gourami,guppy,sanitari(botia ,unul de geam,si inca unul care i-am uitat numele)Carasii o sa plece zilele astea din acvariu.Exista sanse de compatibilitate?
|
 |
|
|
|
Dimineata le dau fulgi iar betta ia 4-5 si nu mai vrea,iar pe la 17:00 le dau hrana congelata o bucata/doua(contine varza nu stiu de care,boabe mazare(pisate)viermisori,crevetii mici dezhidratati,alge si inca 4-5 chestii)si cand le dau aceasta hrana el mananca mai mult de jos vreo 6-7 bucati si asteapta sanitarul sa imprastie un pic unele bucati ca sa fure viermisori/creveti,urca sus sa mai ia o gura de aer .
|
 |
|
|
|
Eu i-am zis ca l-am salvat pe al meu prin minune dar dea bea era un pic umflat,al lui e balon ,mai are un pic si zboara.La el este foarte grava situatia pestului,e cam in faza terminala,asa am patit la femela xipho
|
 |
|
|
|
Incearca dar al meu era doar putin umflat nu balon.Acum depinde de soarta.
|
 |
|
|
|
Asta nu stiam,ca este "treaz" 21/24
|
 |
|
|
|
Mersi,dar daca trecuta erau incarligati,nu se ciupeau deloc.
|
 |
|
|
|
Niste poze,acum parca se bat.
|
 |
|
|
|
El langa nuca lui.Nuca are o gaura de vreo 4-5 cm pe unde poate intra si iesi.
|
 |
|
|
|
Alta poza,am vazut ca e crowntail.
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
"Po" pestisorul betta e cam timid,la mancare nu prea urca doar prinde bucati mici care cad.O sa incarc si o poza doua cu el.Inoata singur si nu baga in seama niciun peste,inoata singur in colturi sau prin fata,sa cuibarit intr-o nuca de cococ.O sa-i arat si casa intr-o poza.
|
 |
|
|
|
Boala dropsy,am avut la o femela xipho ea a murit,dupaia la un sanitar botia maricel caruia i sa marit burta un pic si avea solzi cazuti,pe acesta l-am pus in carantina(el era la inceput).Nestiind cei trebuie ca sa-l vindec ,l-am pus in acvariu separat si am pus nitica sare,peste 3 zile putin albastru de metil sii s-a vindecat prin minune,il am si in prezent.
Dar repet era la inceput,si ca l-am scapat de boala prin minune.Cun a zis si colegul nostru mai sus e o boala incurabila.
|
 |
|
|
|
Atunci era prea devreme sa se dezvolte,dea bea era pus ,nu am schimbat batul,iar muschiul meu acum creste pe zi ce trece,devine mai mare ca o planta medie.Desigur ca unile bucati mi se mai rup(mici)dar cred ca este inmultirea lui.Ata cu care l-am legat nu se mai vede aproape deloc.
|
 |
|
|
|
L-am cumparat deoarece in magazin cand puneam degetul pe gemulet se infoia si incerca sa se bata cu el(degetul).Eu venisem sa cumpar ceva guppy dar am vazut betta si betta am luat.Guppy am pui ,asa ca nu mai imi trebuie.
|
 |
|
|
|
Daca ii cumpar si o femela se va bate mereu cu ea?
|
 |
|
|
E voalat ,am citit pe net ca sa nu faca blocaj nu stiu de care sa-l hranim si cu spanac sau inca ceva fiert.
Are fratele meu dinozauri de jucarie,poate ii mananca
|
 |
|
|
|
Am cumparat un mascul betta cronwtail sau splendens recent nu stiu exact care este specia,este rosu frumos si se impaca cu toti pesti din acvariu.Cu ce il hranesc?am inteles hrana vie/congelata sau fulgi dar nu stiu exact,sfaturi?
|
 |
|
|
|
Mie mi s-au stricat buretii din fabrica si am facut improvizatie din buretii de bucatarie(vreo 2 buretii mi s-au rupt si schimbati)filtreaza ok.
|
 |
|
|