| Message |
|
|
|
Si eu am betta de asta ti-am zis sa-l iei pe cel mai frumos eu am unul rosu si voalat (eu il tin cu toti pesti din acvariu:molly,xipho,carasi,gourami,guppy).La crevetii iti urez bafta!
|
 |
|
|
|
Iti recomand betta dar cumparal pe cel mai frumos din petshop sau poti tine mai multe femele(ele nu se bat) si crevetii blue jelly/rcs sau specii de crevetii usor de intretinut.
|
 |
|
|
|
Am acel filtru extern,modificat si facut intern care face bule,acela negru din spate urias.Tot acvariul plantat cum sa nu aiba aer?
|
 |
|
|
Frunzele nu o sa putrezeasca daca sunt din parc?  Am substrat alb/gri/colorat/putin negru.Moss am foarte frumos se poate vedea in poze la celalat topic cu betta cand am facut poza la filtru,plante la o adica mai pot cumpara.
|
 |
|
|
|
Nuca de cocos.
|
 |
|
|
|
Nici mie nu imi plac pesti chinuiti ,Nu fac referire la R4du.
Daca nu ne oprim din aceasta comunicare despre carasi chinuiti de uni mie sa nu primim atentionare sau sa-i inchida lui topicul din cauza noastra.
|
 |
|
|
|
Acest betta parca e in lumea lui,nu baga pe niciun peste in seama,decat pe gourami mai rar,sa nu uit ca pandeste sanitarul cand le dau hrana congelata si ii fura viermi/larvele/crustaceele congelate din fata cand scutura bucatele mai mari de pe substrat.
|
 |
|
|
|
Deci pesti care ii am nu se inteleg cu crevetii,asta am vrut sa stiu,va rog nu deschideti alt subiect deoarece iar mi se inchide topicul.
|
 |
|
|
|
Sta pe el si il curata des
|
 |
|
|
La petshop sunt 12-16-18-20-24-36 ron un caras de 7-8 cm.Si ce vrei sa zici ca ajung in acvarii proaste sau ce  ?
Eu ii vand pe ai mei cu 12 ron sau ii schimb cu orice rasa de pestii mai mici,pot ajunge la oricine dar nu am zis ca or ajunge prin cine stie ce acvarii  .
Inteleg ce ai vrut tu sa zici,ca uni ii tin in boluri sau acvarii de 20-50 litri.
|
 |
|
|
|
Eu am luat vreo 2 carasi la 4 ron bucata din hornbach
|
 |
|
|
|
Este pasnic inafara ca fugareste carasii,ceia ce ma amuza.Curata totul si de curand incepe sa se mareasca.
|
 |
|
|
|
Ai nimerit specia,mersi acum pot sa ma interesez despre ea!al meu e galben.
|
 |
|
|
Ma scuzi,am gresit era nuca de cocos,plantele plutitoare au fost omorate de carasi,o sa-l las sa construiasca cuibul sub nuca de cocos.Egeria am dar nu se dezvolta foarte rapid.Si am zis in gluma ca se uita la guppy,ca stiu ca nu are cum  .
|
 |
|
|
Betta a inceput sa construiasca un cuib de bule sub scoica,eu nu am femela,a pus ochi pe masculul de guppy sau femela guppy?  stiu asta deoarece se duce la suprafata si coboara sub nuca si dupaia iese,si acum am vazut ca nuca pluteste usor,am ridicat-o si au iesit niste bule uriase de acolo.
|
 |
|
|
|
Am acvariu de vreo 16 latime si 30 si ceva lungime
Multumesc pentru raspunsuri!
|
 |
|
|
|
Da ,el era singurul care vroia sa se bata cu degetul meu si asta mi-a placut,prima oara am vazut 25 ron am zis ca-si bate joc de mine si am luat alt betta albastru cu maro plostit la 12,50 ron ala avea aripioarele su coada franjurate dar dupa ce am iesit din magazin si am mers vreo 3 metri m-am intors si am facut schimb cu acel betta "luptator",pe care il am acum si am dat si diferenta de 12,50 ron ca se faca 25 ron.Betta pe care il am este frumos si sanatos dupa mine,chiar daca nu e crowntail.
|
 |
|
|
|
Da ,dar am dat 25 ron crezand ca e crowntail dar oricum e frumos,nu am ce sa zic,este spectaculos al meu.Asta e ,am fost pacalit,nu-mi pare rau ca l-am luat.
|
 |
|
|
|
Inmultesc betta dupa ce i-au crevetii si amenajez pentru ei,acesta era primul plan.Crevetii ii vreau de mai mult timp.
|
 |
|
|
|
Multumesc!cum adica nu e crowntail,cel de la magazin mi-a zis ca e crowntail si am si 25 ron pe el.. Mersi de ajutor!
|
 |
|
|