[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Arhitectul
Forum Index » Profile for Arhitectul » Messages posted by Arhitectul

Va pierdeti vremea explicând notiuni elementare unuia care nu vorbeste/scrie corect limba materna ... Si poluam inutil un topic minunat ... @ lazamarius - Cugetarile astea din putul gandirii ar trebui sa le tina fiecare pentru el. (daca consideri ca ai ceva de spus - poti sa o faci dupa ce te prezinti, iti prezinti acvariul si spui acolo ca tu cresti 100 de ciclide in 100 de litri ... Daca ipresionezi pe cineva cu asta - o sa te aplaude oamenii )

Numai bine !
Superb !
Bravo !

Dar stiu ca te pricepi la fotografie ... Cu lumina aia de sus m-ai spart !

Fara cuvinte !
Super pestii !

Ma bucur ca ai mai postat

Lucian wrote:Calin, Dragos - multumesc pentru aprecieri. Cat despre softuri - nu exista bun sau rau pentru ca niciunul nu rezolva toate problemele care pot apare in proiectare. Sunt unul din primii pionieri in proiectare asistata in Romania si stiu bine subiectul O tempora ce vremuri. Ca sa realizez prima retea de proiectare asistata - 17 calculatoare legate intr-o retea Novell. Ca sa aducem calculatoarele (386 cu coprocesor matematic) la nivelul anilor 1990/1991 am avut nevoie de o aprobare de la un organism Cocom (Coordinating Committee for Multilateral Export Controls) Un grup de entuziasti - Profesorul Stancescu, Radu Georgescu, Nicolae Bitoaica, arh. Mircea Ochinciuc, Claudiu Oprea, Robert Iosupescu sunt doar cativa de care imi aduc aminte ca ne intalneam intre doua mineriade si discutam despre cum putem sa impingem proiectare asistata de la teorie si concepte in viata reala (vezi atasament - originalul aici: http://media.fastgrup.ro/Hello%20CAD%20Fans%20-%2009.pdf)
Nu mai sunt de mult la punct cu ultimele aparitii dar elementele de baza ar trebui sa fie in toate aceste programe si exact asta mi-a lipsit ... trebuie sa ai la indemana ceea ce iti trebuie atunci cand iti trebuie. Si eu in 2 zile a trebuit sa rezolv problema cu ce am la indemana, printre alergaturi dupa aprovizionare, curatenie si alte activitati casnice de sarbatori
Problema cea mai mare a fost ca imi trebuia urgent un program care sa stie de tangenta unor linii/polilinii/curbe... Asa la ochi merge, dar eu am vrut sa fac un desen tehnic nu o carpeala... O sa vad cum imi rezolv aceasta problema legal pentru proiectele viitoare...

Ohooo ce vremuri

Imi aduc aminte de anii 91 - 92 cand tatal meu pe vremea aia inginer sef la SARO Targoviste avea pe birou un calculator Robotron 80286 cu Autocad (parca versiunea 10) in MS-DOS. Ce grozavie era pe atunci cand reuseai sa vizualizezi in 3D pe un monitor monocrom VGA cateva linii pe care le desenai in tripla proiectie ortogonala. In 93 aveam si eu acasa primul PC - 80386 cu coprocesor matamatic marca Olivetti adus de batranul meu tata din Italia.

Inseamna ca esti printre pionierii Autocadului in Romania. Daca ar sti pustii de 15 - 18 ani care sunt campioni la shootere acum ca acum 20 de ani se facea proiectare complexa pe niste sisteme care nu aveau nici o zecime din performantele pe care la are acum telefonul din buzunarul lor ne-ar considera contemporani cu dinozaurii

Revenind la oile noastre - daca ai nevoie de rezolvari in DWG a unor forme greu de descris in softurile freeware apeleaza cu incredere la mine ca am Archicadul cu licenta in care poti face cam tot ce-ti trece prin cap.
Vointa iti trebuie ca acum poti face si nodul de la cravata pe calculator Am atast 3 imagini pentru exemplificare ...
@ kirucd

http://www.atrium.ro/contact.html

Parca erau altii acum ceva ani cand am lucrat cu ei ... Dar acum pe site-ul oficial sunt astia : http://www.jakob.com/pages/viewpage.action?pageId=3246288

Comanda catalogul tiparit - sunt foarte multe detalii in el.

Eu nu v-am dat linkul ca sa cumparati neaparat de la ei. Consider ca rasfoind pe acolo va vin idei si piesele se pot face relativ usor pe strung paralel dintr-o bara de inox. Dar nu stiu daca merita deranjul pentru cateva piese ... E adevarat ca eu gandeam asa pentru ca in orasul meu natal Targoviste exista inca multi mesteri strungari si de la Otelinox Targoviste puteai lua materialul aproape pe nimic in urma cu niste ani ... Acum nu mai stiu ce mai e pe acolo ca le-au falimentat baietii destepti
Daca vreti sursa de inspiratie pentru sisteme de atarnat lampi pe tiranti de inox aveti aici : http://www.jakob.com/display/JAK/Kataloge

Spor la treaba !
Super tare a iesit !

O fotografie laterala se poate ? Sunt curios cum a iesit laterala scurta ... Sau imbinarea dintre cea scurta si cea lunga.

Tot nu am inteles unde au fost montate profilele de la Slatina - dar rezultatul final conteaza mai mult.

Sa vedem apele limpezi de sub aceasta lampa Acolo e bataia pestelui

L.E. E foarte buna alegerea alucobondului pentru carcasa. Din punct de vedere al dilatarii materialul se comporta foarte bine la variatii mari de temperatura (e totusi un material de fatada care sta la -20 grade iarna si la +60 vara in soare) si se comporta foarte bine in timp in conditii de umiditate ridicata. Si combinatia asta intre compozitul de la mijloc laminat in tabla foarte subtire de aluminiu s-a dovedit in timp o reteta de succes.

Numai bine !
Buna seara tuturor !

Vad ca e in primul rand amuzanta discutia pe aici si probabil interesanta pentru cei ce se pricep la electronica Eu nu fac parte din a doua categorie ... Ma uit cu ochi straini si goi la schemele voastre electronice

A fost o onoare sa va cunosc Marite Gandalf al acvaristicii si regret ca nu am putut sa stam mai mult de vorba (eram in interes de servici prin zona aia fitzoasa a frumoasei noastre capitale). Oricum poate ne vedem o data mai in tihna sa vorbim mai pe indelete daca ai amabilitatea ... o sa am atatea intrebari cand o sa ma apuc si eu de proiectul ala la care visez de un an ...

Nu am inteles unde vei folosi acele profile in actuala configuratie a lampii ? Acum ca incepe sa prinda contur forma exterioara inteleg mai bine cum era gandita toata treaba ... O sa urmaresc si eu de acum inainte aceasta discutie si in masura in care mai pot fi de folos nu ezita sa ma contactezi. Vad ca sunt multi interesati pe forum de munca ta de pionierat si poate acest prototip va deveni un etalon si un model pentru viitoarele lampi cu leduri

Succes cu proiectul !

P.S. Am cerut un numar de contact pentru forum de la firma Rolmis dar marele patron nu a catadicsit sa mi-l dea pana acum. O sa-l postez eu cand o sa mi-l transmita. Acum toti s-au implicat in operatiunea MOV (Miel, Oua si Vin) asa ca asteptam sa treaca Sfintele Sarbatori si dupa aia mai stresez lumea
Ma bucur ca am generat acest update

Pestii arata intr-un mare fel ! Felicitarile mele ! Asteptam cu interes imagini noi cu povestea acvariului tau !

Imi pare rau si sper sa treci peste problemele personale.

Superbe culori !

Ce populatie ai acum in acvariu ?

Succes !

P.S. O fotografie de ansamblu se poate ?
Buona sera !

Nu se mai intampla nimic in acvariul Italian ?

Foarte frumos !
Foarte tare steagul
Foarte frumos a evoluat Felicitari !

Mai oameni buni ... Mi-ati solicitat neuronii pana la limita overclockingului

Cercetarile mele matematice s-au oprit undeva in liceu (au trecut aproape 18 ani de atunci ...) Am urmarit pana la un punct rationamentul si calculele dar spre final m-am multumit sa aflu rezultatul Ca atunci cand copiam la extemporal

Succes !
Piatra aia o gasiti in langa Bucuresti - DN1 intersectie cu Corbeanca langa Hornbach Balotesti.

Pietrele le vedeti la mine in jurnal - arata mult mai bine in relitate ...

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24117.page

P.S. Daca am ajuns sa importam si pietrele din Germania ... Gasiti si in Romania tot ce vreti in materie de piatra. Totul e sa stii unde sa cauti

A MERITAT ASTEPTAREA !

Felicitari !
EXCEPTIONAL !
Are o scuza Dragos ca e cod portocaliu de ninsoare in Bucuresti ...

Cand e calamitate nu se pune ... Trebuie sa fim cetateni model si sa dam zapada la lopata de pe trotuare nu sa frecam geamul acvariului ...

Eu mai astept

Forum Index » Profile for Arhitectul » Messages posted by Arhitectul
Go to: