Buna seara tuturor !
Vad ca e in primul rand amuzanta discutia pe aici si probabil interesanta pentru cei ce se pricep la electronica

Eu nu fac parte din a doua categorie ... Ma uit

cu ochi straini si goi la schemele voastre electronice
A fost o onoare sa va cunosc Marite Gandalf al acvaristicii

si regret ca nu am putut sa stam mai mult de vorba (eram in interes de servici prin zona aia fitzoasa a frumoasei noastre capitale). Oricum poate ne vedem o data mai in tihna sa vorbim mai pe indelete daca ai amabilitatea ... o sa am atatea intrebari cand o sa ma apuc si eu de proiectul ala la care visez de un an ...
Nu am inteles unde vei folosi acele profile in actuala configuratie a lampii ? Acum ca incepe sa prinda contur forma exterioara inteleg mai bine cum era gandita toata treaba ... O sa urmaresc si eu de acum inainte aceasta discutie si in masura in care mai pot fi de folos nu ezita sa ma contactezi. Vad ca sunt multi interesati pe forum de munca ta de pionierat si poate acest prototip va deveni un etalon si un model pentru viitoarele lampi cu leduri
Succes cu proiectul !
P.S. Am cerut un numar de contact pentru forum de la firma Rolmis dar marele patron nu a catadicsit sa mi-l dea pana acum. O sa-l postez eu cand o sa mi-l transmita. Acum toti s-au implicat in operatiunea MOV (Miel, Oua si Vin) asa ca asteptam sa treaca Sfintele Sarbatori si dupa aia mai stresez lumea