Message |
|
|
 |
|
Depinde unde e pozitia chillerului, daca pompa ridica sau doar impinge apa. Daca nu ridica mult atunci
ar trebui sa fie ok.
|
 |
|
um02122 wrote:Mi-am dat seama ca la geamul de acrylic stiu doar doua caracteristici cand il comand: culoarea si grosimea. Ceea ce inseamna ca am sanse mari sa comand ceva total neadecvat scopului. Inteleg ca exista doua tehnologii care produc plastic de caracteristici diferite. Apoi, ar fi folositor sa stiu detalii precum duritate, flexibilitate, rezistenta la temperatura, temperatura de topire etc. La geamul pe care l-am folosit la lampa de 50cm am inca o foaie pe care am lasat-o peste deschiderea din fata a capacului. Dupa 24 de ore, luase perfect forma deschiderii. Asta la temperatura si umiditatea camerei, sub propria greutate. Ceea ce inseamna ca odata adaugate ledurile, voi avea cu siguranta deformari in material cauzate de temperatura.
Ca atare, ma bate gandul sa comand geam de sticla pentru lumini, taiat si gaurit la comanda. As vrea sa folosesc sticla ultraclara la 2-3mm grosime.
Aveti alte sugestii?
Geam ultraclar 3 mm e perfect
Acrylul, functie de ce tip este, poate modifica si lumina, retine sau reduce anumite lungimi de unda.
|
 |
|
Presupun ca e vorba de o lampa Aquarius, nu exista lampa de la Aqua Medic care sa se numeasca Aquarium.
Se poate sa folosesti un Jarduino doar daca dimmarea se face PWM, dar nu cred. Nu cunosc lampa si nu
are trecut in specificatii ce fel de dimmare se poate utiliza, asta pentru ca ei vand si un controller, dar cred
ca dimmarea se face digital. Si in cazul asta nu cred ca poti folosi Jarduino. Dar nu sint 100% sigur, mai asteapta
opinii si de la alti colegi...
|
 |
|
Da, Camozzi e firma buna 
|
 |
|
Ochiometric nu ai nicio sansa sa masori
Cand ajunge oarmetrul la Bucuresti il iei si masori. Pina atunci lasa lumina mai putina...
|
 |
|
Silviu Man wrote:Pai ar trebui sa te opresti la 85-80 kg.
La mine problema care se pune este "viceversa" : am 1,80 m inaltime si nu trec de 74 de kile nici cu miere de albine! Asta e, atit putem, ... noi la suparare ...
Pai acolo intentionez sa ma opresc, pe la 80 , sau macar sper sa ajung acolo
Trebuie sa mai fac si ceva sport sa mai imi ridic tonusul...
|
 |
|
Din cate imi amintesc Alex foloseste doar substrat inert...
|
 |
|
Am 96 de kg (corectie, in 2 saptamani am pierdut aproape 1,5 kg  ) si 1,73 inaltime.
Vreau sa ajung la 80 intr-un an. 200 de calorii in minus pe zi mi se par ok. Nu pun
miscarea la socoteala, am o aplicatie pe telefon care imi monitorizeaza cat ma misc si
imi suplimenteaza numarul de calorii. Eu zic ca e ok...  Sau sper ca va fi ok
|
 |
|
Cel mai ieftin gasesti pe ebay la comeciantii chinezi...
|
 |
|
... pentru ca trebuie sa mai si slabesc fro' 15 kile?! Iar 200 de calorii in minus nu e mare bai,
mi-am propus sa slabesc cele 15 kile in decurs de 1 an
|
 |
|
De fro' 2 saptamani beau minim 2 litri de apa plata pe zi si am trecut la regim hipocaloric (1600 de calorii)
si hipoproteic (maxim 80g pe zi)
|
 |
|
|
 |
|
Mersi, nu-i bai, a fost o pietricica de vreo 12-13 mm care nu a trecut prin ureter
|
 |
|
Poti sa adaugi zilnic, dupa schimbul de apa, macar jumatate din doza normala de Stability.
|
 |
|
pare ok ideea si foloseste leduri ieftine, deci investitia nu e mare 
|
 |
|
... daca o sa reziste 1 luna....
|
 |
|
Bine ai revenit
Vezi ca are Dennerle un acvariu fain, Scapers tank, de 50 de litri. Dimensiunile iti permit mult loc de
manevra pentru aquascape
|
 |
|
Plm... sa schimbe zilnic apa 50% si sa adauge zilnic, dupa schimbul de apa, Stability...
|
 |
|
Daca nu ai pesti in acvariu la doua zile e ok.
|
 |
|