[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vidockq
Forum Index » Profile for vidockq » Messages posted by vidockq
Vand Acvariu 300L + Stand + Filtru JBL E900
Buna, o sa imi desfintez acvariul de 300L in favoarea unuia mai mare, in consecinta scot la vanzare acvariul de 300L actual.

El are dimensiunile de 120 cm Lungime pe 50 Latime pe 50 Inaltime e facut pe dimensiuni pentru ciclide africane.
De asemenea vine cu spuma speciala de la JBL pentru 120x50, buffer intre acvariu si stand.
Si desigur capacul confectionat din Komatex, ultra light si rezistent, fara nici o urma de gaura prin el, toate date aparent pentru a fi lin si frumoasa suprafata. Vine cu 2 Neoane T5 de 38W cu posibilitatea de a adauga inca 2, sistemul de prindere fiind deja pus.

Standul e la fel ca dimensiuni, confectionat din pal de 18 cu, canturi ABS pe toate partile, inclusiv usi pentru a nu avea probleme cu apa cand lucrati la acvariu.
Are 2 usi si un saptiu generos in mijloc pentru toate instalatile unui acvariu (eu am pus Filtru + UV + pompa de aer + prelungitoare + cutia de teste de apa)
O sa fac un filmulet sa il prezint mai bine decat in cuvinte.

Poze:
http://img258.imageshack.us/img258/1604/masutapal.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/9174/p1260044.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/558/p1260009h.jpg

Pozele sunt mai vechi dar standul arata impecabil nu este deloc umflat sau macar vreo urma pe el.

Filtru JBL Cristal Profi E900 (luat acuma ~4,5 luni de la Nevertebrate)
Este in perfecta stare de functionare, vine cu toate accesorile originale + bureti aditionali.
Prezinta garantie in continuare la magazin.
Motivul pentru care il dau e ca mi-am luat un Eheim si nu am ce face cu acesta.

Preturi:
Acvariu + Stand + Capac (si restul chitibuselor) se dau la pachet la pretul de 850 Ron.
Mai mult decat decent pretul pentru toate.

Filtru JBL E900:
300 Ron.

Tel: 0740.086145
Ymsg-er: vidockq18

P.S. Mentionez ca nu pot sa le trimit mai rapid de ~3 saptamani pentru ca noul acvariu nu este inca gata. (2 saptamani uscare silicon, 1 saptamnaa ciclare)

Proiect "Malawi Aquarium"
Buna tuturor,

Iata-ma ajuns la al 4-lea acvariu (boala grea) si am zis ca de data asta fac totul 100% specificatii de pe forumuri.

Proiectul consta intr-un acvariu pe urmatoarele dimensiuni:
240cm Lungime x 68 cm latime x 53 inaltime

image

Uploaded with ImageShack.us

Dimensiunile sunt alese pentru nevoie de spatiu a ciclidelor africane si specificatile luate de pe forum pentru un acvariu reusit. (Cei 3 cm din inaltime sunt cat sa pot sa inramez acvariu fara sa pierd din apa)

Am discutat deja cu mai multi useri de pe forum pentru sfaturi si am ajuns la concluzia ca suportul cel mai bun ar fi in tipulul acesta:

image

Acvariu va fi cu fund dublu (modelul dreapta):
image

Cand l-am vazut pe un post am zis ca ar fi cel mai ideal model posibil.

Constructia a inceput de weekendu trecut la standul de metal, indata cum gat cu cate o bucata voi posta poze cu evolutia .

AJUTOR de la comunitate:
Fundalul, merita sa iau gata facut, am gasit la 300 ron 120cm si mi-ar trebuii 2 bucati. Sau sa iau Home made sau sa fac unul.
Ce ma pune pe ganduri e ca dupa o vreme se pun algele si nu o sa imi dau seama de micile imperfectiuni de la unu home made fata de unu facut la fabrica.

Si la alesul pietrelor, sa merg pe clasic pietri mari de rau rotunde, sau pe pietri calcaroase pentru ajutorul la PH-ul apei. Sau sa fac o mixtura intre ele.

P.S. Acvariul actual e unuld e 300L care este suprapopulat la refuz. Mai am inca un acvariu de 400L la un preten care imi mai tine cealalta jumatate de pesti.
Etapele prin care a trecut acvariul de 300L le puteti vedea aicea de asemenea si pestio.

Etapa 1:

Etapa 2:

Orice sugesti sunt bine apreciate.

Va multumesc.
Buna,

Bine v-am gasit, ma numesc Paul, sunt din sibiu si sunt un mare pasionat de ciclide africane.

Tocmai ce doresc sa imi fac un proiect de 850L pentru pestisorii mei care stau suprapopulati intr-un acvariu de 300L.

Forum Index » Profile for vidockq » Messages posted by vidockq
Go to: