[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dino66
Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
Am cautat TetraPro Vegetable, dar n-am gasit la nici un magazin din Navodari sau pe la care am fost prin Constanta. Stiam ca trebuie sa le dau si vegetala. Acum am gasit TetraPhyll, am inceput sa le dau din aia. Voi ce fel de mancare vegetala le dati ?
TetraPhyll zice ca e pentru pestii mancatori de plante, dar nu contine numai hrana vegetala, ci este un mix.
Care mai are in acvariu Black Molly si are si Riccia? Cum se impaca? Eu am un mascul de molly pe la vre-o 5cm care e principalul suspect in epuizarea ricciei. Era prinsa pe o piatra cu o plasa, iar prin plasa aia, l-am prins odata ca tot ciupea, si planta tot se micsoreaza de la zi la zi ...
Am vazut ca la locatie ai trecut si Constanta si de`asta te`am intrebat, ok atunci. Poate cineva din Bucuresti, o sa`i doreasca. Bafta
Pe la Constanta nu ii aduci ? Ti`i cumpar eu daca vrei sa scapi de ei, ca plante inca n`am de dat...
Poti posta si la categoria "Schimburi" si sa urmaresti si anunturile de acolo.
Unde ai scris locatia ta? Este si un topic ("Despre noi") unde te poti prezenta, treci si pe acolo
Maternitate de la Resun, compartimentata pentru 2 femele si are si grilaj jos unde se ascund puii. Costa in jur de 10 lei
poate ar putea tine filtrul in functiune intr`un alt recipient, cu 30-40 l de apa din acvariu... mai reduce din perioada de ciclare.
In legatura cu numarul de neoni, faci un calcul care sa respecte regula de 1cm peste (cand este la maturitate) la 1litru de apa. La marimea acvariului tau cred ca vre`o 35 de neoni (plus "sanitari") or sa se rasfete prin acvariu. Planta de fundal care creste inalta si repede = Valisneria.
Neoane iti recomand Osram 865.
Algele presupun ca le poti da jos cu o perie, oricum apa o vei schimba macar partial..
Sper ca te`am ajutat macar umpic .. Succes
Succes, ne anunti si pe noi ce se mai intampla dupa ce pui scalarii
Scalari ? esti sigur ?

Eu ti`as recomanda niste tetrazone, am vazut ca`ti plac. Scalarii sunt umpic mai pretentiosi, le trebuie spatiu, si de obicei mananca neoni, dar poti fi norocosul care ii impaca in acelasi bazin, care la 120 de L, ai putea tine .. vre`o 2
Cand vin noii locatari? acum ai doar neoni si sae? sau ce ai pe acolo ?
Da l-am gasit si pe a lui Dan (mancasem o litera mai sus) si am vazut si care este al Arabelei, pe acela l-as recomanda eu. Pe Tepes Voda n-am ajuns inca.
de program nu stiu, ca sa nu te trimit degeaba pana acolo, dar cred ca are pana pe la 19, nu stiu sigur. Pe Mircea, cand cobori de la capela, treci pe langa banca italo-romena, unde a fost pizza hut pe vremuri, si apoi se face o straduta la dreapta, cara da intr-o parcare, traversezi parcarea si`l vezi sigur. Sper sa te descurci. Aveau si un site, cu harta locatiei, dar au schimbat site`ul si e "EMPTY".

@pc.ciprian
am gasit si magazinul "lui da" despre care ziceai pe diagonala, am trecut de nenumarate ori pe acolo, dar nu l`am vazut neam. Oricum e sub celalalte, parerea mea. (ca pret cel putin)
un magazin de recomandat este cel de pe Crisanei.
Plantele artificiale se folosesc de obicei la acvariile cu pestii care le devoreaza pe cele naturale, gen carasi au ciclide. Recomandat sa pui plante naturale. Nu sunt greu de intretinut, trebuie sa le dai exact ce cer. Ca si la pesti. Pentru plante naturale: substrat + fertilizant + lumina + co2. Vezi pe la articole mai multe detalii
o sa merg la fatza locului si o sa vad atunci, a lui dan este cel de la punctul 1 ?
stiu 2 eu, unul exact la intrare, si unul mai in fund, care are inauntru un acvariu mare si lung
merci, o sa merg acolo, sper sa nu le incurc. Ca stiam si eu ca in sala sunt 2 pet`uri
Salutare, stie careva unde se gasesc neoni mai ieftin in constanta? (exceptand piata de la brik de duminica) sau niste terazone, la fel, la un pret mai mic ?

Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
Go to: