[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vivipari + plante  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
dino66
Member
[Avatar]

IP:

Care mai are in acvariu Black Molly si are si Riccia? Cum se impaca? Eu am un mascul de molly pe la vre-o 5cm care e principalul suspect in epuizarea ricciei. Era prinsa pe o piatra cu o plasa, iar prin plasa aia, l-am prins odata ca tot ciupea, si planta tot se micsoreaza de la zi la zi ...

"..."
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Alimentatia pentru Black molly trebuie sa includa si hrana vegetala - spirulina, fulgi vegetali etc pe care ar trebui sa i-o asiguri, altfel isi completeaza meniul singur. Si acest tip de mincare e apreciat si de ceilalti pesti, asa ca o poti da fara probleme.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Legat de vivipari, femelele mele de guppy mananca si morcovi fierti care de fapt sunt pentru melci... le dau si spirulina si mancare bazata pe plante care iar le place foarte mult. Dolly are dreptate, daca nu le oferi si vegetale, plantele sunt optiunea cea mai evidenta pentru ei.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
dino66
Member
[Avatar]

IP:

Am cautat TetraPro Vegetable, dar n-am gasit la nici un magazin din Navodari sau pe la care am fost prin Constanta. Stiam ca trebuie sa le dau si vegetala. Acum am gasit TetraPhyll, am inceput sa le dau din aia. Voi ce fel de mancare vegetala le dati ?
TetraPhyll zice ca e pentru pestii mancatori de plante, dar nu contine numai hrana vegetala, ci este un mix.

"..."
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: