[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dino66
Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
Problema cu mucegaiul si eu zic ca nu este cauzata de acvariu (o mica parte doar pentru faptul ca folosesti o piatra de aerare, care ajuta la evaporarea apei). Cum a zis si @nicu mic, este mai mult de cat posibil sa fie de la izolatie, si nu numai. Aerisirea nu isi face circuitul cum trebuie la tine in casa. (pe unde intra si iese), dressingul sa aiba 7-10cm distanta de perete, la fel ca si celalalte corpuri de mobila mari. Incearca sa gasesti o alta solutie.. Daca vinzi acvariul si nu scapi de mucegai nici iarna viitoare, iti vei lua altul ?
Succes
Niste preturi, ne spui si noua ?
ionutlatcan wrote:Se vand urmatoarele :

6. Filtru extern Eheim Thermofilter fara termostat 500 lei.

Ce model ?
Pentru filtrare si banii de care dispui, poti sa alegi intre:
Sera Serafil Bioactive + UV - 400 UV - 635 Ron
JBL CristalProfi Greenline - e1501 - 600 RON
FLUVAL 305/405 - 464Ron / 650 Ron
EHEIM PROFESSIONEL 2226 - 634 Ron

Discutiile despre filtrare sunt multe si impartite. Acum te decizi tu care sunt criteriile tale de a alege un filtru (silentiozitate/fiabilitate/aspect/debit/etc.)

alexos wrote:Ce parere aveti de JBL CristalProfi e900?

Daca tot dispui de 550 Lei pentru filtrare, mergi pe e1501 si stai linistit.
Caut 1-2 exemplare de Sturisoma panamense catfish
Bazinele cu cichlide pe care zici ca le-ai vazut aglomerate si colorate, probabil sunt populate cu africani (familii), dar poti baga cichilde americane care nu cresc foarte mari, si ar incapea in acvariul tau. Poti sa incepi cu cativa Nigro (Cichlasoma Nigrofasciatus) / Blue Acara / Salvini , sau cateva exemplare de Cupid Cichlid.
Daca vrei cichlide africane nu stiu spre ce sa te indrum.
South American Dwarf Cichlids
Ma intereseaza filtrul. In ce acvariu l`ai folosit, si daca ai avut vre`o problema cu el (scurgeri remediate etc.)
320lei
Ce ai pentru broaste testoase? Ca volum.. pentru 2 broaste de 15cm, se potriveste ceva de pe la tine ? Iar pentru transport (diverse acvarii), ce folosesti si cat costa? Mersi
Acvariu 80x40x35 (6mm) in stare perfecta, fara zgarieturi sau alte minunatii.
Capac home made PVC colantat in negru, iar pe interior cu folie autocolanta argintie.
Instalatie electrica: 4 drosere + fire + cleme neoane T8 + socluri pentru neoane T8 fara protectie (si fara probleme) + cooler lateral silentios (vara mentine apa la 26gr.) cu alimentator.
Pe spatele acvariului este lipit un background din polistiren + ciment
Pietris natural 2-3mm (trebuie spalat de aqua basis)
Folie lipita pe fundul acvariului pentru a prelua imperfectiunile suprafetei pe care este asezat.
In functiune de 1 an

Cauza vanzarii: UpGrade

Se dau toate impreuna, neg.

Poza este facuta acum cateva luni.
dj_ando_83:
"salutari. ai putea face niste poze cu filtrul ? ma intereseaza mai mult zona in care este fisurat. in functie de zona s-ar putea sa iti pot spune cum il poti repara.
dj_ando_83@yahoo.com este adresa de mess. "
De cat timp il folosesti, si mai ales cum a capatat acea fisura? Presupun ca pe acolo curge....
Daca se renunta la vre-o rezervare, anunta`ne si pe noi cum sta treaba, Mersi.
Cand expira rezervarea sau se da, sa ne anunti si pe noi. Pt bazinul 100x40x50 . numai bine !
Si eu am in cap un asemenea proiect, si din ce am mai aflat, merge si cu stand metalic si fara, acum depinde cat de bine sunt facute ambele. Eu personal l-as faca cu stand, si cam astea sunt ideile pe care le`am prins :
Filtrul Ex600=220Lei
Acvariu+capac=400
Acvariu 100x40x50 + capac (cumparate din magazin de profil)
+ filtru extern Tetratec Ex600 (cu toate accesoriile si mediile) + Pompa aer Tetratec + pietris + magnet curatare

Impecabile, tot "pachetul" folosit 6luni, de vazut. Se ridica din Navodari.

Pret 700 Lei usor neg.
Cumpar 3-4 Red Tiger Oscar pui, pana in 5-6 cm. De preferat din Constanta, sau daca stie careva unde as putea gasi. Multumesc

Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
Go to: