[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dino66
Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
DA, stiu ca nu e recomandabil, tocmai la asta ma gandeam ca ar fi fost problema mortii lor. Dar 1 saptamana au stat impreuna (cu ala bolnav) si mai apoi la mine a2a zi deja au murit doar 2 din ei... celalalt inca mai e intreg ...

P.S. Mai trebuie sa pun o lingura de sare de bucatarie la 10L de apa ?
cei trei scalari i`am luat cu tot cu apa din acvariul in care au stat intr`un bidon taiat de 5 litri. Cand am ajuns cu ei acasa, i`am pus intr`o punga si am lasat punga inchisa cu ei 10 minute in apa, apoi le`am dat drumu. In acvariu (de carantina / 20L) apa avea 24 de grade, era aerata, apa fusese statuta. Am legata la pompa de aer un filtru burete si o piatra de aer.
Ok, am trecut la profil, locatia: constanta. Pestii care i`am luat nu erau bolnavi, am scris mai sus ca din 4 scalari pe care ii avea persoana de la care am luat pestii, unul era bolnav, si l`a oprit ca sa`l trateze el. Eu i`am luat pe ceilalti 3, care au stat deja 1 saptamana in acvariu impreuna cu cel bolnav. Dar problema e ca brusc a2a zi dupa ce i`am luat, 2 au murit... iar cel care traieste, i`a tot fugarit seara.
Nu stiu ce tratament si ce boala avea celalalt. Mi`a spus doar ca i s`au inegrit dungile care normal erau albe, a fost cu el la veterinar si i`a dat un tratament pe care a inceput sa i`l aplice de acum 1 saptamana. ... Acum nu shtiu ce ati inteles, si de ce n`am fost civilizat merci oricum pt raspunsurile date, si o sa tin cont si pe viitor
de ce citeste toata lumea si nu raspunde nimeni ? chiar nu se gasesc raspunsuri ?
pe unu singur il trata, acela care l-a si oprit.. si tratamentul l-a inceput de cand a vazut simptomele (acum o saptamana) dungile albe de pe el, se inegrisera . . .
(deci de o saptamana toti patru inca stateau impreuna, si cum i-am adus... ...)
Am si eu o intrebare legata de aerare ... In acvariu de carantina, unde tin pestii dupa ce ii cumpar... trebuie tinuta non-stpo ? Am filtru burete si o piatra...
Piatra se tine cat mai la fund? sau cum ? :-? Merci
Salutare, imi pare rau ca trebuie sa scriu si despre asta, dar.. am luat de la cineva 3 scalari (cam la 4cm asa sa zic) pe care ii avea intr`un acvariu cu inca unul, care era cam bolnav.. si ii da dea tratament dupa cum i`a zis veterinaru. Eu i`am luat pe astia 3 si i`am bagat intr`un acvariu mic, de carantina, de 20l, cu filtru burete si piatra de aer, termostat si termometru. Apa a fost statuta de zile. Aseara au mancat toti bine... astazi de dimineata, numai unul a vrut sa manance... si in vre`o 2 ore... unu care ii tot fugarea pe aia doi, a ramas .. singurel ... in acvariu ....
Care ar fi fost problema ? merci

Forum Index » Profile for dino66 » Messages posted by dino66
Go to: