| Message |
|
|
|
Este un rac cambarellus in poza,am cautat acum pe net
|
 |
|
|
|
Am tulburat doar putin intr-un colt,acum plutesc multe particule prin acvariu,sper sa se decanteze mizeria pana maine
|
 |
|
|
Este normal ca apa din acvariu sa fie mai tulbure daca am plantat o planta noua in dupa-amiaza asta ?
|
 |
|
|
|
decorul imita un trunchi de copac si este maro-deschis,de aceea l-am cumparat
|
 |
|
|
|
fulgii sunt buni,dar trebuie sa le mai diversifici hrana.
Guppy se vor inmulti de aceea trebuie sa ai cui sa dai din pui,sau daca acvariul are multe plante,poti lasa puii acolo si vor supravietui cei ma puternici.Guppy maturi isi mananca puii daca nu ii separi sau daca acvariul nu este plantat bine
|
 |
|
|
Pai depinde,speciile acestea vivipare nu sunt pretentioase la mancare,intreaba si tu la pet shop si o sa t-i se dea mancarea potrivita pentru vivipari
|
 |
|
|
|
Da,am inteles,doar ca la speciile vivipare (platy,guppy,molly,xipho) este bine sa fie in mascul la 2-3 femele,pentru ca daca sunt pereche,masculul va fugari femela prin acvariu si o va epuiza.
Ai inteles ce am vrut sa zic?
|
 |
|
|
|
Mai poti pune molly,un mascul la 2-3 femele
|
 |
|
|
|
Mai ia o femela de guppy si una de platy,si or sa se inmulteasca
|
 |
|
|
|
Cati pesti ai in acvariul ala?
Cata mancare le dai?
|
 |
|
|
 ,asteptam poze
|
 |
|
|
|
L-am clatit usor cu apa din acvariu inainte sa il pun
|
 |
|
|
|
Pot pune un decor mic din ceramica in acvariu?Le face vreun rau pestilor sau apei din acvariu?
|
 |
|
|
|
Asteptam poze cu acvariul dupa ce pui plante si schimbi pietrisul
|
 |
|
|
Va multumesc pentru sfaturi,nu o sa pun sare,pestii fac asa cateodata de luni de zile si nu au avut nimic,se hranesc bine,inoata bine,si se inmultesc la fel de bine(cel putin molly)
|
 |
|
|
|
Eu cred ca totusi ar fi bine sa nu tii femele de vivipari in acvariul ala de 7 litri,vor face cel putin 20 de pui la 4-5 saptamani,deci acvariul va fi suprapopulat.
Sper ca vei urma sfatul meu si vei inlocui pietrisul colorat cu unul cat mai natural si vei pune plante naturale in acvariu.
Ai grija cu masculul de betta,poate fi agresiv cu femelele betta si cu masculii guppy.
|
 |
|
|
Pot pune sare in apa acvariului cu urmatorii vivipari:molly,platy,xipho,si un sanitar albino?Stiu ca sarea e buna pentru vivipari,dar nu stiu ce efect poate avea asupra sanitarului.
Vreau sa pun sarea deoarece unii din pestii mei am observat ca isi freaca burtile de obiectele din acvariu,si am auzit ca sarea neiodata le-ar face bine.
Acvariul este si un pic cam suprapopulat.Ce recomandari aveti,pot pune sarea,le va face bine sau nu?
Pestii mei fac cam la fel ca pestisorul din urmatorul filmulet.
http://www.youtube.com/watch?v=5hAetOEZgTI,pestii acestia nu sunt ai mei,asa fac si ai mei
|
 |
|
|
|
Chiar nimeni nu raspunde,ma scuzati daca am postat cumva unde nu trebuie
|
 |
|
|
Pestii mei fac cam la fel ca pestisorul din urmatorul filmulet.
http://www.youtube.com/watch?v=5hAetOEZgTI,pestii acestia nu sunt ai mei,asa fac si ai mei
|
 |
|
|
|
Pot pune sare in apa acvariului cu urmatorii vivipari:molly,platy,xipho,si un sanitar albino?Stiu ca sarea e buna pentru vivipari,dar nu stiu ce efect poate avea asupra sanitarului.
Vreau sa pun sarea deoarece unii din pestii mei am observat ca isi freaca burtile de obiectele din acvariu,si am auzit ca sarea neiodata le-ar face bine.
Acvariul este si un pic cam suprapopulat.Ce recomandari aveti,pot pune sarea,le va face bine sau nu?
|
 |
|
|