| Message |
|
|
|
Daca guppy sunt pereche se vor inmulti foarte repede.Daca vrei sa tii guppy in acvariul ala tine 3-4 masculi,repet DOAR MASCULI,ca sa nu se inmulteasca,daca nu,poti tine un mascul betta,dar fara femele.De obicei masculii betta se pun impreuna cu femelele doar pe perioada reproducerii dupa care masculul si femelele vor sta separat..Daca nu vrei nici asa,pori tine un card de 6 neoni fara nimic altceva pe langa ei.
|
 |
|
|
|
Neonii nu cred ca se vor simti prea bine deoarece ei trebuie sa stea in grupuri de minim 6 indivizi
|
 |
|
|
|
Ai ciclat acvariul inainte sa pui pestii?
|
 |
|
|
|
temperatura ar trebui sa fie intre 20 si 25 de grade,dar acvariul este mult prea mic pentru pestii pe care ii ai acolo pentru ca guppy se vor inmulti daca sunt pereche,molly va face sigur pui daca este femela si vei avea un acvariu suprapopulat
|
 |
|
|
|
Cati litri are acvariul?
|
 |
|
|
|
Apa se va oxigena prin simpla valurire a apei la suprafata,eu asa am citit undeva aici pe forum,dar scoate din acvariu obiectele de plastic ca nu arata deloc bine,si daca poti schimba pietrisul colorat cu unul care sa arate cat mai natural.Si pune plante naturale in acvariu,o sa vezi ca va arata mult mai bine.
|
 |
|
|
|
Am cumparat ieri o planta cladophora aegagrophila,am urmat sfaturile date de humbert si nu a inghetat,acum este in acvariu,planuiesc ca saptamana asta sa mai cumpar cateva plante
|
 |
|
|
|
La varsta de o luna si jumatate,puii de guppy cred ca ii poti muta in acvariul comul,alaturi de adulti,eu mut puii de molly la 0 luna in acvariul comun.
|
 |
|
|
|
Va multumesc tuturor pentru sfaturi,va spun mai dupa amiaza ce am facut cu plantele,sper sa nu inghete
|
 |
|
|
|
Bravo,sa-ti traiasca puii de platy.Nu este o problema daca vor creste impreuna cu puii de guppy,poti sta linistit in privinta asta.
|
 |
|
|
|
Afara gradele sunt cu minus
|
 |
|
|
|
Iau autobuzul,nu e problema,ajuta daca se pune putina apa din acvariul de la pet shop in punga cu plantele?Planta pe care o cumpar e cladophora aegagrophila.
|
 |
|
|
|
Pot cumpara plante de acvariu pe timp de iarna,fara sa inghete pe drum pana acasa?
Drumul de la pet shop pana acasa este de maxim 40-45 minute.
|
 |
|
|
|
Idea e ca i-a ciupit,nu conteaza culoarea,eu am zis ca betta ciupeste masculii guppy deoarece au coada mare,nu pentru ca ar avea o anumita culoare,poate cei pe care i-a ciupit aveau cozile mai mari.
In general masculii de betta nu se tin in acelasi acvariu cu guppy,sa retii lucrul asta.
|
 |
|
|
|
S-ar putea ca betta(daca este mascul)sa ciuguleasca cozile pestilor guppy in special masculilor de guppy,masculul de betta confundandu-i pe guppy cu alti masculi de betta din cauza cozii mari a masculilor guppy
|
 |
|
|
|
Cam ce dimensiuni(estimative) au pestii tai?
|
 |
|
|
|
Mie femela de guppy mi se pare adulta,cea de platy nu se vede bune in poza asta,incearca sa faci o poza doar femelei platy.guppy mi se pare ca ajungeau la 6 cm(femelele) iar masculii erau mai mici la maturitate decat femelele
|
 |
|
|
La vivipari (pestii care nasc pui vii) cum sunt si platy,masculul are aripiara anala transformata in organ reproducator numit gonopodiu  j
|
 |
|
|
|
Cine este din focsani si are de vanzare plante mai nepretentioase,sa lase aici un mesaj sau sa imi trimita un mesaj privat cu nr de tel si denumirile plantelor pe care le vinde,sunt interesat sa cumpar.
|
 |
|
|
|
Planta de acvariu cladophora aegagrophila limpezeste apa cumva?Sau mentine apa limpede.Eu asa am citit pe net.Cine stie raspunsul corect sa il scrie aici
|
 |
|
|