[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Danutzelu1999
Forum Index » Profile for Danutzelu1999 » Messages posted by Danutzelu1999
De cateva ore nu imi mai vad alevinii de betta prin acvariu.
Credeti ca au murit sau sunt pe fundul acvariului.
Sunt niste pui pe fund,dar nu stiu daca sunt morti sau vii.
Adica se vor bate intre ei?
Eu as baga doar cele 6 tetrazone,fara alti pesti in afara de un sanitar si un pui de ancistrus.
Asa daca sunt doar ele 6 ar mai fi agresive?
Eu stiam ca sunt agresive decat daca sunt mai putine de 6
Am o pereche de betta,dar nu sunt halfmoon.
Momentan masculul de betta sta intr-un acvariu de 8 litri deoarece are grija de pui.
Am vazut un mascul halfmoon dar era cam scump...35 de lei si nu dau atat pe el.

Dar de 6 tetrazone in acvariu ce spuneti...?
Multumesc pentru sugestii,momentan am in el niste molly,o sa vad daca voi ceva schimba sau nu
multumesc pentru sfat
As vrea sa schimb cate ceva in acvariul meu,asa ca astept niste pareri.
Acum intrebarea mea este:Ce pesti ati pune voi intr-un acvariu de 20 de litri astfel incat sa arate bine.
Orice sugestie este bine venita.
Am observat ca nu merge,mii de scuze
Uitati aici un video in care sunt prezentati hibrizii obtinuti intre pesti guppy si pesti molly.

by koala: Am reparat linkul...

si eu ma gandeam sa pun o lampa,dar la mine deja au aparut puii,in cazul asta mai e necesara lampa?
Multumesc foarte mult
Pentru acvariul de reproducere al pestilor betta imi va trebui lumina?
Multumesc
Imi poate spune cineva in cat timp eclozeaza icrele de betta?
Daca te referi la acele maternitati pentru vivipari,nu,acelea nu iti vor rezolva problema.
Bine ai revenit!
Uite si un focsanean de-al meu.
Eu ma refeream la pestii ancistrus ai domnului din postarea de mai sus,el spunea ca n-are cui sa-i dea,si i-am sugerat pet shop-ul.
paradoxx wrote:eu nu stiu cui voi vinde/dona20de ancistrusi,insa...ca hrana nu ii ofer

Ai incercat sa duci pestii la un pet shop?
paradoxx wrote:hahahaha da ,dar nu ma vad in stare sa sacrific generatii de puieti doar pentru a.mi satisface privirea la vazul mollylor alaturi de guppy.mai ales ca molly sunt pesti de apa salmastra

Acesta ar fi una dintre solutii,cealalta ar fi sa cresc puii de guppy si dupa sa ii donez cuiva,sau sa ii duc la Muzeul de Stiinte ale Naturii din oras,unde au un acvariu dedicat special pestilor guppy.
Nu cred ca voi aglomera acvariul cu pui de guppy,deoarece multi vor fi mancati de ceilalti pesti.

Forum Index » Profile for Danutzelu1999 » Messages posted by Danutzelu1999
Go to: