| Message |
|
|
|
Neoni nu am,as fi cumparat pe parcurs,dar cred ca in locul neonilor o sa bag un mascul si 2 femele guppy
|
 |
|
|
|
Pestii molly s-ar potrivi cu neonii intr-un acvariu de 20 de litri?
|
 |
|
|
|
In legatura cu acel guppy,a fost prins odata cu ancistrusul atunci cand l-am cumparat,asa m-am ''pricopsit'' cu micul guppy.
|
 |
|
|
|
Ancistrusul l-am cumparat ieri si il voi dona cand o sa creasca prea mult.
In acvariu am maxim 10 pesti,deoarece ieri am donat vreo 13 pui de molly.
|
 |
|
|
|
Astazi am cumparat un ancistrus(pui) si l-am pus in acvariul meu de 20 de litri alaturi de niste pesti molly,un sanitar albino si un pui de guppy pe care l-am ''primit'' cand am luat ancistrusul.
Acum intrebarea mea este:Cam cat timp voi putea tine acest ancistrus la mine in acvariu?Avand in vedere ca acestia cresc destul de mult.
Apropo,ancistrusul imi va manca plantele?
|
 |
|
|
|
Vorbeam cu seriouscos.
Scuze dar nu am cum sa trimit pestii din focsani pana in bucuresti
|
 |
|
|
|
De unde esti?
Trece-ti locatia la profil
|
 |
|
|
|
Oricum voi dona din ei.
Dupa parerea voastra,cu cati pesti molly ar trebui sa raman,pentru un acvariu de 20 de litri?
As vrea sa aduc inca o specie in acvariu.
Ce s-ar potrivi mai bine cu molly:neoni sau guppy?
|
 |
|
|
|
Detin un acvariu de 20 de litri marca ''Hailea'' pe care l-am populat cu pesti molly care intre timp s-au inmultit iar acum acvariul este suprapopulat.
Filtrul acvariului a fost cumparat odata cu acvariul si este tot ''Hailea''.
Problema este ca apa nu este foarte clara,ce pot sa fac?
|
 |
|
|
|
Nu am mai pus sare,iar pestisorilor le merge bine
|
 |
|
|
|
Chiar nu stie nimeni raspunsul?
|
 |
|
|
|
Chiar nu stie nimeni raspunsul?
|
 |
|
|
|
In coada unui peste molly au aparut 3 gaurele mici(abia poti trece un ac prin ele).Credeti ca poate fi o boala sau pestii s-au ciupit(batut) intre ei.
Acvariul este cam supra-populat,maine voi da din pesti daca vremea va fi buna.
Acele gaurele sunt de vreo saptamana si nu s-au mai extins si nici nu au mai aparut la alti pesti,doar la acesta.Pestele este activ,mananca,inoata bine,nu este apatic.
|
 |
|
|
|
Pestii molly cu lira(veliferi) se pot imperechea cu pesti molly normal(fara lira).
|
 |
|
|
|
Ok,maine deschid un jurnal unde o sa intreb tot ce ma framanta
|
 |
|
|
|
Am spus in mesajul de mai sus ca voi transporta pesti molly,drumul 20 de minute maxim si merg cu masina unde pot da drumul la caldura
|
 |
|
|
|
O alta problema la mine este suprapopularea acvariului,dar asta se va rezolva,am vorbit cu cineva caruia ii voi da niste pesti molly imediat ce vremea se va mai incalzi.
Este vreo problema cu transportul pestilor iarna?Vor fi transportati dintr-o parte a orasului in alta parte a orasului (un drum care va fi facut cu masina personala).
|
 |
|
|
|
Ar fi bun si un Eheim electric,dar momentan e cam scump,ma descurc cu ce pot.
Intre timp apa s-a mai limpezit
|
 |
|
|
|
am un aspirator albastru de plastic
|
 |
|
|
|
il sifonez saptamanal,dar nu prea puternic.
Ce pot face?
|
 |
|
|