[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adg_gaby
Forum Index » Profile for adg_gaby » Messages posted by adg_gaby
ultimul mascul are pectoralele afectate nus daca ar reusi treaba asta
pestisorii mei au inceput unul cate unul sa isi piarda bucatele din inotatoare, am facut tratamentul cu ektol fluid de la jbl .pe moment am crezut k sa rezolvat dar se pare ca fenomenul a reaparut ce tratament mai eficient as putea folosi???
help urgent!!!!!!!
am un fluval u3 dar nu gasesc la nici un petshop din romania materialele filtrante de schimb buretele si placa de poliamida cu carbon.
poate ma puteti ajuta daca ati schimbat si de unde ati luat
am si eu o problema cu temperatura apei in casa este foarte cald deci si apa din acvariu se incalzeste (azi era aproape de 30) cumas putea sa scad temp apei acvariul meu are capac???

by koala: Vezi ca ti-am sters celalalt topic, deschis pe exact acelasi subiect.
update???
am rezolvat problema adica am schimbat filtrul cu un fluval u3 super silent sa vedem daca isi face treaba
L-am zgaltait si ies bule de aer.
Am sa mai repet treaba asta k bazaitul persista.
Ce imbinari sa verific?? este scufundat pe unde sa traga aer??
ieri seara am dat drumu la acvariu am pus substratul, pietrisul, apa, filtrul si i-am dat drumu. Surpriza filtrul meu face un zgomot un bazait parca sar infunda sa mai aiba aer pe teava????
nus ce draq sa ii fac......
help me!!!!!!
salutari !!!!
ieri am fost la cumparaturi
am luat filtru unul mai mare JBLCristalProfi i100 ca era reducere 10%, Substart Aqua basis 2,5 kg pietris 3-5 mm 10 kg diseara ma pun pe frecat acvariul si ma apuc de aranjat. )
acvariul are 82 l
dimensiuni 610x310x440
Acvariul a venit echipat cu un neon resum wb 15w 10000k.
Este de ajuns acest neon????
Cum imi dau seama daca un neon este T8 sau T5???
mersi pentru sfaturi BGD46.
daca citeai cu atentie vedeai ca o-sa am si instalatie de co2
mersi pentru sfaturi colegilor:
-Pushkatu
-stefanp
-kirucd
O intrebare va rog:
Daca pun Substart Aqua basis si peste nisip e posibil ca in timp sa iasa substartul la suprafata???
Salutari

Are cineva acest incalzitor??
Informatiile despre el sunt cam lipsa in descrierea produsului la magazinele on-line.
Intrebarea mea este daca acest incalzitor are termostat???
ar fi dar momentan am merg pe cel ales daca nu face fata am sa cumpar unul extern
apropo debitul este de 300-800l pe ora reglabil
am ceva plante pe lista dar fiind incepatorsper sa nu stric plantele as vrea sa incep cu:
Vallisneria spiralis
Blixa japonica
Hemianthus Cuba
Riccia sp Dwarf
Ludwigia glandulosa

foarte tare as vrea sa am si eu asa ceva prin curte.
felicitari pentru material
Salutari tuturor

Dupa multa documentatie am decis sa imi aduc in casa un colt din natura si am achizitionat acvariul amintit in titlul postarii.
Cam asta as vrea sa cumpar pentru al pune in functiune:
Filtru intern JBL CristalProfi i80 - oare o-sa faca fata??? pe el scrie ca face fata la acvarii de pana la 110l
Substrat JBL ProFlora Start Set 200 - cred ca este de ajuns voi ce parere aveti???
Pietris 10 kg granulatie 0,7-2mm + 10 kg granulatie 3-5 mm -sper sa fie ok
Incalzitor JBL ProTemp S100
Termometru Premium JBL
Bio-CO2 Vario Complet Set JBL
Lumina - nu stiu inca ce sa pun am un neon la acvariu dar nu l-am studiat sa vad ce caracteristici are si nici sa mai adaug inca unul nu mai am cum decat sa schimb/modific capacul
Plante - ma mai gandesc
Pesti - as vrea sa pun pentru inceput niste guppy si o pereche de ancistrus voalati( daca gasesc? din ce am citit sunt mai rari)
Decor as vrea sa pun niste pietre frumoase

Astept sfaturile si comentariile voastre.

Forum Index » Profile for adg_gaby » Messages posted by adg_gaby
Go to: