Salut , multumesc ptr aprecieri , intr-adevar m-am chinuit sa zic asa sa aranjez cioatele cum am vrut eu, la un moment dat am vrut sa renunt si imi venea sa sparg tot

, dar pana la urma in a treia zi au "stat" cioatele cum am vrut eu .
Schimburile de apa de 50 % le-am facut doar in primele 6 zile (adica de 3 ori) deoarece amazonia elimina mult azot in primele zile (nu am testat eu dar toti cei care au folosit amazonia zic acelasi lucru) si tulbura apa foarte tare din cauza inpuritatilor din sol .
Testele le-am facut acum 2 zile (la aprox 2 saptamani de la start) doar ca sa am ca referinta ceva valori . Oricum acvariul mai sta la ciclat minim 2 saptamani pana la introducerea de pesti si creveti . Acum dupa aprox 2 saptamani mi-a aparut si biofilmul .
Azi sau maine o sa vina ceva plante pe care va trebui sa le plantez acum cand acvariul are 2 saptamani , o sa incerc cu 4-5 ore de iluminat si CO2 la valori ridicate ca inca nu am pesti si creveti in acvariu , sper asa sa scap de invazia de alge . Nu am alta solutie ptr plante , mi-au venit mai repede decat preconizam eu .
Nu am vrut sa fac panta descendenta stanga - dreapta dearece era ceva ce mai vazusem si mi se pare "clasic" sa zic asa . Si eu sunt curios cum va arata plantat in dreapta asa putin ridicat in partea opusa hardscapu-ului.
Pozele sunt facute cu telefonul , urmatoarele o sa le fac mai calitative cu un DSLR.
Va salut si astept sfaturi/critici ptr orice , nu ma supar

, tot de la voi am invatat foarte multe lucruri de 2 ani de cand sunt pe acest forum si va multumesc inca odata pe aceasta cale ptr indicatiile care mi le-ati dat in celalalt jurnal !