| Message |
|
|
|
Mai bine da femela! Discusii chiar nu sant pentru incepatori, si nici nu ai tu acolo o combiatie prea buna de pesti. Serios ca sar putea sa-ti faca discusii suprize! La fel si scalarii!
|
 |
|
|
|
Si mie mi se pare un lucru interesant, dar nu perfect. E mai mult un prototip.
|
 |
|
|
|
Eu nu prea as recomanda de la Hailea.
|
 |
|
|
|
Mi se pare mie sau nu scria firma?
Dar tu vrei sa curga ceva, asa ca o cascada, un suvoi de apa, etc.?
Poti face asta vomemade, foarte usor, folosind buretele tau bolbositor.
|
 |
|
|
|
Mie mi se pare o imensa prostie, din mai multe motive:
-DAca te plictisesti de cum arata, ce te faci? Nu poti face un nou set-up, ca la un acvariu normal.
-Nu poti s-al intretii, e ca un bibelou de portelan.
-De ce sa ti creveeti in chestia aia, cand poti sa-i tii intr-un acvariu?
-Este kitch.
-E scuuuump!
|
 |
|
|
|
Mai bine renunta la papagali, discus si scalari!
Mai ia vivipari.
|
 |
|
|
|
Salut. Imi pare rau de oscari.
Nu prea recomand sa tii vivipari cu scalari, deoarece, viviparii sunt pesti vioi si agitati, iar scalarii linistiti, si pot fi stresati. Spun asta si din proprie experienta.
|
 |
|
|
|
Melcii sigur nu. Plantele sunt de apa rece si nu cred ca v-or rezista. Eu am luat plante din natura si diminieata urmatore m-am trezit cu lipitori in acvariu.
|
 |
|
|
kryss05 wrote: scalari am avut si la 1.5-2 ani mureau.
Asa ca mai asteapta pana la discusi!
|
 |
|
|
|
Eu as zice sa renunti la neoni si la sae, daca vrei discus neaparat. Dar discusi sunt pentru avansati, asa ca mai bine renunta! Eventual renunta la discusi. Mai ia doi scalari daca vrei .
|
 |
|
|
|
De acord cu yonutzzz.
|
 |
|
|
|
Salut! Pe viitor ia-ti un acdvariu de macar 220L, daca ai discusi.BAFTA!
|
 |
|
|
|
Da, e buna si ideea asta, dar cunosc oameni care au umblat saptamani in sir dupa red phantom tetra.
|
 |
|
|
|
Multumes Beez, pozele imi sunt de mare ajutor. Eu stiu ca kuhli au nevoie de minim 40L, si in atata spatiu pot sa stea 3, daca acvariul este plantat si cu multe ascunzisuri.
|
 |
|
|
Foarte misto zebra pleco.
|
 |
|
|
|
Si inca ceva:
Cum fac diferena intre un mascul si o femela?
A, si acvariul e plantat.
|
 |
|
|
|
Pai eu am un acvariu de 50L, in care vreau sa pun o pereche de ramirezi, niste cory, si kuhli.
|
 |
|
|
|
Si la ramirezi este regula ca sa-ti iei 5-6 pui si cand se laege o pereche, restul i donezi sau scapi de ei?
Si cum aflu cand se alege o pereche?
|
 |
|
|
|
Chiar imi place ideea!
Dar totusi (poate nu am citit eu) ce faci cu acvariul de 60x10x35?
Si eu as mai inmulti si pomaceea, nu neaparat separat, i-as pune alaturi de alti pesti. Si ce as mai inmulti ar fi corydoras. Despre red phantom tetra, ce stiu este ca se inmultesc la o apa usor acida, la 25*C.
|
 |
|
|
|
Si cat de inalt va fi acvariul de 1700L?
|
 |
|
|