[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin

La ce-s bune alea sefule?

O sa-l sun pe Peti sa-i zic sa nu mai aduca biscuiti
Sunt, discuri pe care poti sa lipesti fraguri de coral cand ii inmultesti
Eu sunt pregatit sa primesc

Am intrat in posesia catorva pluguri de Fauna Marin Breed Rock si am zis va va arat si voua cum arata.
Au diametrul de 4cm, numai bune, zic eu, sa tina orice tip de frag:

image

Si le-am asezat pe un frag rack DIY:

image
Este corect ce spui bsbircea!
Gobi-ul exact asta a facut, a intors peste cap echilibrul si la dsb exact asta nu ii place.
Hey, Aure!

Apoi sper sa te motivezi si sa misti treaba repede
CristiC wrote:
Blue14 wrote:Poze noi, in centru seamana putin cu Nano Topia....

Cu ce Nano Topia, Blue?

C'mon!
Zsido wrote:Fati un selfie

La durul asta al meu? ... nu-i locul potrivit
Crabul a plecat in tari mai ''dulci''

...Mai, mi-e ciuda ca nu am ce poza inca
Astept, astept, astept :

image
Blue14 wrote:Eu bun ala de la ecotech?

Crezi ca Ecotech se face de ras?
Dar il vad si mai economicos, cu vreo 20%, fata de clasicele tuburi de 2g
dares wrote:Sebastian Costin: De cimentul epoxidic din 2 componente nu stiam ca se foloseste. Nici nu stiu de unde se cumpara, dar o a ma interesez. Multumesc pentru sugestie!

Este pe stoc:
http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/diverse
Da, problema este ca lipiciul face crusta in contact cu apa si nu adera la material.
Te indrept sa folosesti cimentul epoxidic din 2 componente pentru asta
Se pare ca nu e:
http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2014254
Ce ziceti, e reef safe?
image
Corect, este prematur sa spun ca sunt perfect multumit.
Ce pot spune, cu siguranta, este faptul ca folosind metoda de ciclare de 14 zile - sistemul a functionat si s-a comportat intocmai
si eu zic ca nu e posibil. Punct
Poate sa fie buna sau poate sa fie proasta.
Depinde cat de bine nimeresti piatra uscata (poti sa ai sansa sa elibereze chestii nasoale in apa, daca nu e ciclata in prealabil)
Adevarul este ca si eu m-am intrebat care este motivul pentru care cu NAC7 in 120l nu a avut probleme cu potasiu.
Explicatia este plauzibila: Zeolitii sug potasiu

Cat despre Acan ... nu am mancarea de care spui tu, ii hranesc pe toti, aproape zilnic, cu artemia si misys.

O sa incerc sa vad ce fac cu niste pelete de pesti
Ai sa tot reglezi pana te imprietenesti cu el E perfect normal.
Stii, nici un skimmer nu-i la fel in bazine diferite - asta poate sa iti confirme toti colegii.
Lucrurile se vor schimba pe masura ca imbatraneste bazinul ...
Blue14 wrote:Am vorbit cu Domnul George de la reef si are fitinguri de trecere prin sticla de 20, voi face in felul urmator:
Maine cumpar garnitura pentru fitingul asta (ca nu pot sa stau cu un hang on mic cu sps in el) si fac comanda de fiting de 20, fitingul de 20 il conecte cu un cot de 90 grade 3/4 (asta de acum) si rezolv probleama simplu, in sump am pompa de recirculare pusa sa recircule apa sa nu se imputa pana maine (nu red ca e posibil).
Trebuie sa mai iau si un spray bar sau ceva de retur pe 17 mm sa nu mai stau cu furtun in bazin si un colant.

Pai daca pui cotul ala ...tot acolo esti.
La tine problema de debit nu se rezolva pana nu pui ceva de diametru mai mare in schimbul mufei aleia de la gardena (piesa gri) aia obtureaza foarte tare + furtun mai gros.
Grosimea tevilor ce iti duce apa in sump poate sa fie mai mare decat cea a recirculantei
aurecj wrote:
dan.pavelescu wrote:Pai.. pe forumul asta se discuta despre lichide, nu?

Jur ca daca luam la purecat posturile din sectiunea marine, in mai bine de jumate dintre ele se vorbeste mai mult de alcool decat de sare...

Si eu care ziceam ca ma bag pe aici sa invat ceva...

Aici sare se foloseste doar cu bere Shubi- maestru
dan.pavelescu wrote:N-are Ion treaba (cu viata in general). Si nici Radu cu serviciul, ca vine pe aici cand i se scoala tzucumbarul

In alta ordine de idei nea Dane si fara nici o legatura cu subiectul, mi-am tras raft pentru sticle de vin, acum trebuie sa-l umplu cu 24 de sticle, apoi sa le consum

Poti sa le consumi si apoi sa le umpli

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: