[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
r_o_n_i wrote:Am primit de la reefcenter.ro zeobak si biodigest .. bonus ceva fiole de reef booster ; pt ca imi parea prea albastra lumina am scimbat si al lasat 3 leduri albe si 4 royal blue. Acum dilema mea: La zeobak scrie asa : " dosing 1 drops per 25 gallons " ...eu am undeva la 7 galoane, cum tai eu picatura in 3?

Daca nu folosesti metoda KZ de ciclare, nu prea mai conteaza ... poti pune o picatura linistit
Wow, e greu si de prins in poza ...
Pai e bine zic eu, inseamna ca are sufiecient debit de aer incat sa maximizeze volumul/numarul de bule ...Consider ca se traduce printr-o buna capacitate de export spre cupa
Eu ma refer la fotoni
CristiC wrote:Atata timp cat ii "servesti" cu bacterioplancton (mulm) sau orice altceva (Vitalizer de ex.), coralii nu vor avea atata nevoie de lumina.

Iti dau dreptate, insa as vrea sa stiu cam cat ajunge pe nisip
Am o dilema si neavand cu ce sa masor ...ramane asa

Ledurile astea in numar de 16 le tine dimate acum astfel:

6 royal blue + 2 true violet la 85% cu 650mA
4 white + 4 blue la 25% cu 650mA

Ideea este:
- coralii au creste
- coralii au extensie buna la polipi
- culorile sunt frumoase

Ma rode ca imi pare putin slaba lumina (fiind obisnuit cu neoane + led)

Adevarul este ca nici nu as da mai multa lumina daca nu e nevoie. Poate, in cel mai bun caz, as pune niste lupe de 60 de grade sa mai aduc din pierderea de lumina.

Lampa este la 24cm fata de nivelul apei si la 54cm fata de nisip
Shubi wrote:
PS. regleaza cineva ora pe forum pana la urma ?
Ma deruteaza complet la program

Exact, e deranjant
Frumos ti-a iesit! Cum ai rezolvat cu profilul?
Foarte-foarte frumos
Macar de eram si eu articulat
Aure, Levi parca avea o inclinatie ))
Le le mai place!
Dar, de remarcat 3 aspecte:

- culori frumoase
- KEEEEENYAAA (it's not a fish only )
- nisip&pietre curate

Fain, fain

P.S. De fapt ai vrut sa ne areti ca ai corali
Am dozat 0.5ml de K Balance (doza recomandata) pentru 5 zile si asta mi-a adus un plus de 30ppm in acvariu.
Ma apropii de adevar .... aduc la concentratia dorita (400) si voi incerca sa determin, dupa ce am stocul viu, care este doza ''favorita''. Asta incluzand si aditia de K prin schimbul saptamanal de apa.
Mai Caline, cum sa fac sa incalzesc putin afara? ))) Ca tare mi-e dor de un colet de la tine
Faine exemplare ai acolo
Mamuth
PLM x2!
PLM
dan.pavelescu wrote:Nici vorba de fish-only. Cu siguranta o sa am ciupercute, zoasi, petrica-da-pe-GeSePeu, poate si o anemona carpet. Dar, le voi avea fara sa exagerez cu ele, la limita in care nu trebuie sa stau dupa fundul lor sa le hranesc cu pipeta.

Deci ... poti sa-i spui lui Peti sa iti trimita niste discuri si un Ecotech Coral Glue sa te inveti cu fraguitul de Zoathidae
Deci nu se poate sa intre intr-un tub de 7mm, e putin mai gros decat o tigara, hai mai, pe bune!
koala wrote:
dan.pavelescu wrote:Biscuiti!

La ce-s bune alea sefule?

Pe tine nu te intereseaza deloc, pentru ca tu o sa faci bazin fish-only.

))))))))))))))))

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: