[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
darthradu wrote:Salut, ce ai peste acvariu, vad ceva ca un capac/rama?

Corect, am construit o rama din plasa pentru a proteja anumite tentative suicidale Ma refer la acropore

Shubi wrote:Faina culoare p`acan

Merci, Calin!

Printre altele a sosit si Pohl's K Balance pentru ca, se pare, skimmerul scoate mai mult decat este nevoie.
Ultimele testari imi aratau un 340-350 asa ca trebuie sa urc putin, spre 390-400
Nu este nevoie, schimba mufa ia gri cu ceva mai gros, ca acolo ai un orificiu de 5-6mm si nu poate duce mai mult
Zsido wrote:Parca ziceai ca vrei trei specii de acropora, nu?

Sus Levi, sus
Cronic! Merci Peti!

image
Hopa Mitica
Nu iti sunt destule ledurile la acel bazin.
Eu am 16 ..si nu sunt extrem de multumit (ce-i drept, nu sunt cree)
Ma intereseaza daca are cineva acest tip de lentila de 60 grade. Am nevoie de 16 bucati

image

Sa nu astept 1 luna de pe ebay ...
Ca o completare:

Volumul reactorului este de aprox. 1.6 litri
Butelia are revizia valabila pana in 2017

Se poate discuta la pret individual pentru bazin, stand, lampa
Sebastian Costin wrote:Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Stand: la dimensiune deschis la culoare (colantat profi wenge)
Pret pentru setul de mai sus: 700 lei (fara transport - discutabil pentru judetele Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Maramures, Cluj)

Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoliti (este vorba de cel din mijlocul pozei de mai jos) 170 lei
Pompa Atman 1300lph: 100 lei
SunSun 600lph reglabil = 60 lei
Lampa suspendata 5x24W T5 + 12 LED 3W :se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED = 450 lei
Driver/Sursa leduri curent constant ELN 30-48 (duce pana la 14 leduri de 3W) 650mA curent constant
Loc-line albastru dual nozle 1/2 cu adaptor 3/4 = 50 lei/buc
Loc-line negru dual nozle fara mufa = 50 lei/buc
Hidrometru Sera = 25 lei
Bitelie CO2 Germania - 2 kg - revizie valabila 2017 = 250 lei
Filtru Hang-on Dolphin 800 (capacitate aprox 2l de material filtrant, debit reglabil 0-800lph) latime 29cm = 80 lei
Acvariu, lampa, reactor

image

Filtrul cascada:
image

image

Filtrul cascada Dolphin = vandut
Hidrometru Sera = nu este disponibil
Deci e clar, anemona nu te intreaba cand o ia din loc! Tu decizi daca iti doresti emotii (mai exista varianta: sta 2-3 luni in acelas loc si cand pleci in concediu face o tura peste corali dupa care se prinde in pompa de valuri) - asta-i cel mai naspa scenariu )
r_o_n_i wrote: o sa comand zilele viitoare zeobak si 6 fiole de biodigest. In 2 saptamani sper sa introduc corali.Pietrele alea nu stiu daca o sa le pastrez asa.

Eu zic ca mai bine ii zici lui Peti sa iti trimita Zeobak si Zeostart (bacterii si hrana lor)- le are in stoc ma mi-am luat si eu cand am inceput - macar stii ca ai bacterii si hrana de top (plus ca iesi ieftin la cat ti-e bazinul)

E fain aranjamentul ai bibilit ceva
Sange rosu .. si totusi ... de vita nobila!
E fain si gata! No coment!
O ia din loc .. insa se pare ca am nevoie de potasiu.
Testul la 18 zile nu este chiar atat de bun pe cat m-am asteptat.
Lipsteste K pentru ca mi-a iesit 360 la primul test si 350 la al 2-lea.
Ma orientez sa iau niste K Balance sau K Balance Strong.
Sper sa aiba Pety sa-mi trimita (se pare ca skimmerul mare isi spune cuvantul)
Hai sa fie de milimetri

M-am jucat putin cu aparatul ... Forest Fire close uo:
image

... cineva ar putea sta la umbra polipilor ...
image
Yah! Tara iti va fi recunoscatoare!
Zsido wrote:90 60 90

...iar ma ispitesti, popa!
Doar ce l-am rugat pe Peti.
Bun, asta nu exclude soiuri nobile de pe la colegii binevoitori
Cu placere Gabriel!
Dar tine cont ca asta-i poza de back-up pana sambata Promisiunea-i promisiune indiferent de vremea de afara
Extact, asta astept

si mai astept stoc viu )))))

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: