[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dariusss
Forum Index » Profile for dariusss » Messages posted by dariusss

total 20 lei

Pm care vreti
am nevoie de niste melci asasini k m'au invadat deia micutzi si'mi devoreaza plantele

cine ma poate ajuta???
ce fel de lemn e acela ? arata foarte bine ..minunat acvariu
am acum vreo 9 neoni in el

am sa tin cont ce de mi'ai spus
multumescc
uiteee cum arataaa

asa ma nacajesc de numa de'mi vine sa renuntz...ma tot uit in stanga in dreapta la acvarii si incerc sa fac si eu dupaa,dar nu reusesc nu stiu ce sa fie de vina

ashh vrea niste critici de la cei care au reusit sa'si faca acvariul frumoss

ce ii drept este ca sunt si but la asteaa
iti multumesc cirotariu pentru raspuns si felicitari pt realizari(am vazut pozele:> sunt bestialee)
Sper ca acvariul meu sa ajunga macar jumate de cum a fost al tau
multumesc mult de raspuns
foarte frumoase plantele ..cum naiba faceti de se vad asa de verzi ???? k si eu am cam aceleasi plantutze
am 15 w la 60 l oare deaia?:-?
are ceva daca leg plantele cu snur subtire dar ushor fara sa le rup?
le afecteaza cu ceva
va multumesc anticipat
38 lei negociabil
Vreau sa vad astea 2 sunt intregi, nu sunt sparte ,crapate etc

cei interesati dati un PM
40 lei negociabil
multumesc pt raspuns .

Am incercat sa le aranjez si cam asa arata :-?

SCUZE ca se vede asa de naspa
nu stiu unde sa pun planta asta si cum e mare ..pot sa o tai de undeva ? sau ce sa fac help me .am acvariu de 60 l

Si cu ocazia asta vreau sa-i multumesc lui goldman pentru plantute sunt minunate si arata foarte bine
ma gadeam sa-i tin numa cat sunt pui apoi sa-i dau sau sa-mi tin mai putini .daca sunt mai putin pot sa-i tin in 60 nu?
Am fost .ms mult
este doar pt moment acolo pana incep sa-l aranjez cu plante si ele ele
sunt darius :-?
am un acvariu de 60 de l( -are un neon de 18 w si un filtru incorporat da nu stiu de care pentru ca inca sunt ca ceapa)
in care am 2 sanitari si astept sa-mi vina plantele de la goldman care este un tip de nota 10
vreu sa tin in el neoni si RCS (ii ador :X ) si mai am intr-un acvariu mai mic vreo 12 pui de africani si pana il ciclez pe cel de 60 ma hotarasc pe ce sa ma axez.
Si abia astept sa acumulez cat mai mult despre acvaristica si sa ma dezvolt atat la nivel de cunostinte cat si la nivel practic(adica sa pot sa cresc ceva mai mult decat un caras )
Nu am putut sa nu va arat ceva atat de comic)) din puctul meu de vedere

Forum Index » Profile for dariusss » Messages posted by dariusss
Go to: