[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
@koala - ce diametru au gaurile de la baza filtrului ? Cand opresti pompa , dat fiind ca ai pus Rawaphos-ul liber , nu pica prin acele gauri ?
Intreb pentru ca o sa ma confrunt cu aceeasi situatie .

Multam
Sef, nimic noutati ? :-)

fain rau !! Iar pozele sunt exceptionale .
De 2 ani imi ploua-n gura , doar clatindu-mi ochii , dar recuperez acum :-))

Intrebare : cu ce ai lipit coloanele de roca ?
Asteptam sa "te vedem"
Neeaaa... doar sarate , .......nu ca cel a lu`nea Amano ...n-ar fi bestial ..
Va salut ,
Impresionat la maxim de un acvariu, ce l-am tot urmarit de ceva timp , propun un topic , unde sa ne afisam aici "preferatii" in contextul ca poate ne-om motiva si noi , si...
Deci , al meu preferat e urmatorul :
http://www.youtube.com/watch?v=V70KV_dZ9UE&feature=related

Imi curg balele ori de cate ori il vad !

Al vostru ?
De mare efect pozele ....!!
Da-ne si noua link-ul de pe ebay , cu lampa respectiva .
Nu-mi dau seama din poze , ce granulatie are substratul ? Nu cumva aduna mizerie ?
Deci, cum e pana la urma? scapa de ele, sau le colectioneaza ?
La Ciprian ma refer ...
Eu merg pe mana mea, pana nu vad o poza
djphazer wrote:@reefer nu iti pun la indoiala experienta, dar eu am avut aiptasia "pui" si ale naibii daca aratau asa. Pietrele colegului ciprian le-am vazut si pe viu. De asemenea, aiptasia face parte din subclasa Hexacoralia (tentacule in numar de 6 sau multiplu de 6) alaturi de actinii. Tot ce are 8 tentacule nu are cum sa fie aiptasia.

Se poate ...o poza clara?
Hai sa iti spun cat se poate de sincer cum as proceda eu .
Dat fiind ca imi pare ca decat roca de sus, are aiptasia pe ea, as sacrifica-o . Ma refer as scoate-o din apa , as lasa-o sa se usuce si as introduce-o ulterior.
O sa te chinui rau sa scapi de ele , si o sa vezi ca nu ai sa reusesti.
Sunt mai multe metode, cu sanse mici(d-asta nu ma avant sa recomand vreuna)......, cauta pe google ....

oricum mai asteptam pareri de la cei avizati
Trust me , scapa de ele... stiu ce zic
Aiptasia - 100%
pc.ciprian wrote:Iar pe piatra vie am si ceva "bonusuri" de care ma bucur ca de primele varfuri de plantute gasite intr`un manunchi de riccia la vremea inceputurilor

image

Unul unul nu m-as bucura de "bonusurile" gasite pe roca
Intradevar te poti mandri ca ai anemone, dar nu de care trebuie.....AIPTASIA . Eu m-as pune pe nimicit...
Oricum, bafta cu acvariul

Eu nu m-as gandi sa pun acel neon ...
Usor usor, prinde contur . Felicitari pentru initiativa si curaj .
Alta la mana , evita sa tot bagi mana in acvariu , fa-o doar daca e necesar si doar dupa ce te-am spalat pe maini (fara sapun...)
Sper sa nu se supere prietenul tau...crevetele
Din cauza unor motive obiective , acvariul a fost dezafectat .
In primavara unul de volum mult mai mare ii va lua locul ...
ionut_dt wrote:Salut Reefer! As vrea sa-mi achizitionez si eu un acvariu ca a tau. Am cautat pe net si am gasit asta http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/396-acvarii-complete/7973-acvariu-resun-dms-500-pl.html . As avea cateva intrebari:
1:aparatura din link e cea pe care o ai si tu?(sau tu ai mai adaugat?)
2:care sunt costurile lunare de intretinere?(in caz ca as lua un astfel de acavriu nu cred ca mi-as permite din start atat piatra vie)
3acum am un bazin de 180L cu ciclide americane (nigro). Ma gandeam sa-l transform pe asta in marin dar nu sunt sigur pe portofel . Ce aparatura crezi ca mi-ar trebui sa ies cat ma ieftin?
10x daca ai citit mesajul atat tie cat si celorlalti.
Aastept sfaturi.

Salut ,
iti explic pe PM cum sta treaba , ca sa nu amestecam treburile aici , sau deschideti un post pe forum, ca sa dezbatem acolo .
Dar mai pe seara .
Bafta !
Pompa + priza programabila au fost trimise in cursul zilei de astazi catre @vidockq .
Se poate inchide, multumesc !
De cand il stiu pe @yonutzzz_92 , pe forum , a avut aceiasi "pozitie" vizavi de diversele sfaturi/pareri ce i s-au adresat
Nu abordezi deloc cum trebuie startul acestui acvariu.
Si culmea, stii si tu unde gresesti ...ca ...doar ai avut ceva experienta in ale marinelor ..

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: