Reinviu topicul....nu am mai postat aici de o vreme pentru ca mi am schimbat adesa de e-mail(pe cea veche am sters o) si din cauza asta ma puteam loga dar nu puteam posta nimic,nici macar sa trimitpm,asa ca am ajuns la varianta sa imi fac alt cont.
Intre timp am schimbat masa si am dat reset,astea de mai bine de doua luni.
La inceput am fertilizat cu easy life profito,fero,ntro+po4 din KH2PO4.
Am ajuns la concluzia ca e cam costisitor sa fertilizez cu easy life(din fero si profito am ajuns ca sa adaug 8ml/zi).Ieri mi s a terminat profito si fero asa cam am trecut iarasi la pps pro si trace mix plus.
Filtrarea a ramas aceeasi,co2 il dizolv cu un flipper co2 de la dennerle,test permanent co jbl,la capitolul lumina am 2xt524w osram 965 si 3xt8 18w osram 830,in viitor vreau sa le schimb cu 3 tuburi de 750 de la jbl.
Plante:marsilea hirsuta(plantata de aprox. o saptamana),blyxa japonica,bacopa caroliniana,rotala rotundifolia,ludwigia repens,heteranthera zosterifolia,mayaca fluviatilis,alternanthera reineckii purple,hemianthus micranthemoides.
Pesti:10 neoni.
Astazi am facut niste teste dupa ce am fertilizat cu diy:
fe:0.2
no3:10-15
po4:1
no2:0
Momentan adaug:3ml pps-pro,5ml po4,5ml micro.Am si no3 separat, dar nu e cazul sa il folosesc.
Doua poze facute acum,pt. ca nu am altele ce sa postez.Stiu ca se fac seara cu lumina stinsa,dar decat nimic is ok si astea cum,voi reveni cu altele.