| Message |
|
|
scorpionul wrote:e clar, baieti scoateti unditele ca la vara stim unde pescuim
Aici ai dreptate  in ziua de azi rar vezi si in balta asemenea bucati
No comment pentru tot repet !
|
 |
|
|
Foarte frumosi pestii si acvariul !
Mai asteptam poze 
|
 |
|
|
|
Foarte frumos acvariul !
|
 |
|
|
|
Da in principiu informatiile de la baiatii de pe acel forum au fost de bine ceea ce ma indeamna sa cred
ca se pot aduce cat de cat pe linia de plutire. Si mi s-a spus sa nu incerc nici un tratament atata timp cat nu
au viermi sau alte boli. Oricum o sa incerc sa vad ce fac mai departe daca e sa ma
axez pe cresterea discusilor sau sa merg mai bine pe un plantat. Asta e clar ca de aici vin toate problemele
mele... e o tema care trebuie gandita bine si repede pentru ca numa risc sa le fac rau pestilor. Si ce e drept
nu am timp sa vad de ei asa des am multe pe cap anul acesta.
|
 |
|
|
|
Filtrul intern BIOLOW a plecat spre Lofty impreuna cu 2 foi mari de perlon.
Read Last post.
|
 |
|
|
|
Cumpar electrovalva !
Astept oferte !
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Ok Porcu' o sa fac acest tratament.
Intre timp am intrat pe un alt forum adresat doar discusilor, nu dau nume nu vreau sa fac reclama, acolo baiatii s-au uitat bine si
parerea lor a fost adresata cam tot catre cei 3 si la fel au sus ca cei 2 pe care i-ai mentionat si tu au sanse sa revina pe linia de plutire
in schimb acel blue cobalt este cam compromis.
O sa merg la farmacia veterinara sa cumpar Levamisol si sa aplic acest tratament.
O sa mai adaug poze in special cu cei 3 pentru a urmari mai bn evolutia si vedem ce se mai intampla.
Poate reusesc sa fac si un video ca acolo se va vedea si mai bine.
Mersi de ajutor tuturor.
|
 |
|
|
|
nu le da tocat trebuie sa il dau bucata cubulet cum e si banana in poza lui baj
|
 |
|
|
crude, morcov leam dat si eu dar bananele nu mam gandit ca se pot da o sa incerc si eu 
|
 |
|
|
Bun multumesc pentru pareri eu nu va contrazic nici pe tine Dragos si nici pe Andrei dar daca tot
ziceti ca sunt bolnavi sau ce au cum sa incerc sa ii aduc pe linia de plutire ca asa la prima vedere
comportamentul lor nu arata ca ar fi ceva cu ei...  sincer chiar as vrea sa ii ajut daca imi si
spuneti cum.
Mersi.
|
 |
|
|
|
Cumparat, rezolvat !
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
|
mai ca sa clarificam lucrurile ca vad ca nu ne intelegem care e care
cu rosu -> Blue Diamond
cu mov -> Pigeon Blood.
cu roz -> Turquoise Brilliant Blue Blaze
cu verde -> Blue Cobalt
Apai acum vorbim mai bine. Deci nam nimic cu tine Andrei dar cum iti dai tu seama dintr-o poza ca i se vede coloana  la acel pigeon
si parca acum 2 posturi era vorba de acel Blue Cobalt acum vad ca te referi la Blue Diamond deci care e care pentru tine ?
As vrea sa ne lamurim care e care ca sa putem vorbi mai bine. Daca tot zici ca sunt bolnavi si ca ai un ochi format inseamna
ca ai discusi sau ai avut si banuiesc ca si sti cum se pot trata daca chiar au ceva.
|
 |
|
|
|
Foarte frumoase !
~~No Comment~~
|
 |
|
|
Nup este un ozelot
De osul de sepie am auzit ca se pune dar am inteles ca si scoicile fac treaba buna dar na am zis sa intreb
daca a folosit cineva.
Si mersi cu sursa de hrana
Tu cam la ce temperatura ii ti ?
|
 |
|
|
Nu acela este tot acelasi Blue Cobalt !
Dar cum iti dai seama ca are viermi si cum iti dai seama ca a slabit ca eu sincer ma tot uit la ei
si nu arata a fi slab... adica este proportionat ca toti ceilalti
PS: acest tratament cu Levamisol se poate administra in acvariu sau trebuie sa il tin intr-un acvariu separat ?
|
 |
|
|
|
Mersi Severus, Ape limpezi si tie !
|
 |
|
|
|
@ porcu: Blue Diamond este acela din stranga pozei, cel care este incercuit este un Blue Cobalt.
Iar celalalt din cerc este un Turquoise Brilliant Blue Blaze dupa parerea mea si este o femela care
este pereche cu acel Pigeon Blood.
|
 |
|
|
|
Si ce credeti ca au ? Cum sa ii tratez sau ce sa le fac ?
De mancat mananca toti le dau granulat si mixtura si nam treaba ba chiar se
si ciondane pe mancare sunt activi nu am dc sa ma plang ce e drept acel blue cobalt are momente
cand are tenta aceea mai inchisa dar in rest e ok iar celalalt e pereche confirmata cu acel Pigeon Blood
si chiar depunatoare in rest nu stiu ce sa zic.
Astept pareri.
|
 |
|
|
|
Hmm la care te referi ?
|
 |
|
|
Update la lumina, am mai adaugat 2 neoane langa cele 2 deja existente: T5 JBL Solar Tropic Ultra 54W si T5 JBL Solar Natur Ultra 54W + Juwel T5 de 54W HighLight Day si un Juwel T5 de 54W HighLight Natur
New Photos:
Mai multe poze aici
|
 |
|
|