[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: matrix
Forum Index » Profile for matrix » Messages posted by matrix
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by matrix
Sau hemichromis elongatus. Foarte frumosi la maturitate. Din ce-am avut pana acum mi s-au parut cei mai rai pesti. Sunt de o ferocitate rara.
Aduc la infatisare cu un peste rapitor gen stiuca. Isi ingrijesc puii mai bine decat nigro.
ancistrusii s-au dat! mai e disponibil un mascul de aulonocara
Orionu de la Obor. Cum vii din Stefan cel Mare si o iei pe sub pasajul de la Obor cand iesi e pe partea dreapta. Sunt mai multe magazine de cu produse de iluminat. Cel despre care e vorba e ultimul ( mai pe colt).
Am facut o comanda de neoane de 36 W, 120 cm lungime la Orion (Obor). Au adus o cutie asa ca daca mai vrea cineva poate sa se duca sa ia. Pretul este in jur de 200.000 lei vechi.
Bimaculatusii s-au dat de mult. Mai am de dat 2 masculi adulti fff frumosi de Aulonocara nyassae si 2 femele adulte de ancistrus.
Detalii pe pm
Da de ce nu te duci la Dl. Boloni. Ramirezi cred ca are, poate are si varietatea galbena.
Super decorul :bravo: . Foarte reusit . Se vede ca ai ochi si mana de artist.
Eu as lua insa "dovleceii" aia din stanga jos (prusupun ca sunt niste scoici marine).
anubiasu stiam ca are origine africana. ramirezii sunt sud-americani da parca nu sunt de amazon.
daca ma insel nu aruncati cu pietre in mine
mai spala inca o data tot nisipul. Spala cantitati mai mici din el sa poti sa-l speli mai bine. eu asa am facut
sal. Pot sa-ti dau esthere, zebre, socolofi, aulonocare rosii, Hemichromis elongatus.
Puii mai mici (marimea care se vinde la piata) 30mii/buc.
Adultii 100 mii/buc.
Preturile sunt de crescator. Poti sa vii sa te uiti si sa alegi
tel 0723.187.486
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index