[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: matrix
Forum Index » Profile for matrix » Messages posted by matrix
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by matrix
Am mai multi pui de E. 3xbarthi, amazonicus, ozelot. Detalii pe pm.
Pai hai sa luam pe rand variantele tale:
1. Malawi
La acvariul asta as pune niste pesti de talie mica. niste demasoni cu labidochromis caeruleus si o pereche de aulonocare rosii. Elongatusi si esthere nu as pune. Sunt prea robusti la maturitate pt. acvariul asta.

2. Tanganika
Aici poti sa pui mai multi pesti, poti sa pui si plante ca nu le rup. In schimb sunt mult mai statici decat ciclidele de Malawi.

3. Nigeria
In afara de kribensis nu stiu alti pesti din zona aia. Poate hemichromis bimaculatus sau hemichromis elongatus (s-ar putea sa nu fie exact din zona aia). Culori superbe. Trebuie tinuti doar o pereche in acvariul ala. poti sa pui plante.

4. America.
Poti sa pui o pereche de nigro cu o pereche de meeki. Acvariul o sa si-l imparta ei. Poti sa pui cu ei niste plecostomus sau gibigeps. Cred ca ar merge si un sanitar negru. (toracatum, platydoras sau altceva de genul asta).
Eu zic ca ar merge niste pui de ciclide africane de Malawi. Dupa ce cresc n-o sa ai ce face si iti faci un acvariu mai mare . Sunt si ciclide africane pitice care merg lejer in 126 de litri: Juliochromis, neolomprologus multifasciatus, leleupi, brichardi. Eu am 1 pereche de julidochromis marlieri si 13 neolomprologus multifasciatus intr-un acvariu de 60 de litri. Se simt foarte bine julidochromisu' avand 2 serii de pui.
Daca te intereseaza pui de ciclide de Malawi sau de Tanganika vorbim pe pm
Si echinodorusul din dreapta jos cum se numeste. Ca am si eu unul la fel capatat de la o intalnire duminicala !
Eu cred ca orice mascul dominant din acvariu e la fel de rau. Am avut de exemplu doi masculi de lombardoi criminali in serie. Nu am avut pana acum masculi rai de auratus asta poate si pentru ca nu au fost niciodata cei mai mari in acvariu.
Adevaru ca aia de la Unirii erau nevoalati .
Da am vazut ieri trei puiuti. Cred ca sunt mai multi da nu am vrut sa-i deranjez. Sunt foarte mistocuti ca au grija parintii de ei si nu trebuie sa-i scot din acvariu. Important e ca am o pereche care se intelege si depune fara probleme.
Am pui de neolamprologus multifasciatus si julidochromis marlieri.
Nu cred ca trebuie tinute toate frunzele ca sa-ti infloreasca. Eu am rupt cel putin jumatate din frunzele alea mari si mi-a inflorit (ramasesera 3 frunze). Poate CO2 sa fii avut efectul asta benefic asupra ei.
Desi am si eu o intrebare (poate spun o prostie ). Daca are toate frunzele la suprafata mai ia CO2 din apa?
Am reusit in sfarsit sa fac poza florii de nufar din acvariul meu. Daca pe prima am ratat-o pe cea dea doua am reusit s-o pozez.
Se pare ca rabdarea de a o suporta cu frunzele ei uriase, care imi umbresc un sfert din acvariu, a dat roade iar rezultatele se vad.
Planta are 1 an (cred ca si mai putin) si a facut floare dupa doua saptamani de cand am inceput sa bag CO2. Lumina folosita la un acvariu cu dimensiunile 130/60/60 este: 2 tuburi Osram Fluora, 2 TLD 830, 2 Osram Lumilux toate de 36 W. Ingrasamant pastile Sera flurenete.
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=10877&pos=-3715
Doamne ce-mi doresc sa aduca si in Romania Cynotilapia afra si Pseudotropheus zebra. Poate cine stie aduci speciile astea in tara. Eu unul ti-as fi vesnic recunoscator .
Pai normal ca se gasesc daca sunt "scosi" in marea majoritate de mine. Dar sunt o gramada de alte specii care nu s-au adus inca in Romania.
Sandu cred ca te referi la Florentin din Alba Iulia.
Sunt intradevar multi pesti dar sunt pui. Cei mai mari sunt calainosu (aia albastri) care au 6-7 cm. Cand or sa mai creasca o sa iau din ei.
Cand or sa creasca o sa se vada mai bine culorile pestilor. S-ar putea sa fie prea mult albastru (calainos, moori, aulonocare) dar o sa vad cum iese. oricum acvariul e destul de proaspat (o saptamana).
Pt. Dalles
1) nu am avut timp sa caut pietre pe gustul meu. am fost pana la Brasov si tocmai ninsese asa ca nu s-a putut din cauza zapezii sa gasesc pietre.
2)pana nu gasesc niste pitre nu mai umblu la "constructie"
3)nu sunt bule am un Fluval 404 si atat
4)o sa incerc sa pun pozele in galerie
Am ramas cu impresia ca exista valisneria in Malawi (s-ar putea sa ma insel). Putin verde nu-i strica. Si am vazut si la Animal Planet un documentar despre Malawi si erau imagini din lac cu niste plante.
Aulonocarele si cyrtocara sunt mititei, 3 cm, nici nu s-au colorat inca. Cand o sa creasca o sa mai iau din ei.
Am facut descrierea acvariului. Ce-i drept nu am scris de lumina. 2 Osram flora, 2 TLD 830, 2 tuburi penale FSL (o sa le schimb, o sa pun in locul lor 2 aquarelle). Toate sunt de de 36 W.
Acvariu 130/60/60. Nisip de mare, un decor foarte reusit facut de Titi (titronix), cateva fire de valisnerii, pietre de rau.
Pesti marea majoritate din productie proprie : 7 auratus, 10 aulonocara albastre, 10 labidochromis caeruleus, 10 cyrtocara moori, 6 esthere, 7maylandia calainos, 1 aymonieri.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cfleancu/album?.dir=7f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index