[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: matrix
Forum Index » Profile for matrix » Messages posted by matrix
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by matrix
Donez adulti sau pui . Doritorii sa aiba buna vointa sa avina cu punga de acasa
Asa arata pestii http://www.exoticfish.ro/pseudotropheus_greshakey.html
de vanzare 5 bucati, aprox. 10 cm, 100 ron bucata
Peckoltia vittata

Sandu: am editat eu link-ul si replicile ulterioare datorate comentariilor lui nonel
Koala multumim pt. aprecieri!

Pe de alta parte ma asteptam sa ne spui ca te-am convins sa faci acvariul ceva mai mare mai ales ca Titi iti daduse niste ponturi cu privire la asta.

Rezolvam si cu culorile la mbune. Daca nu eu atunci cine! FIZZ
Salutare la toti forumistii si ciclidarilor !

Vad atatea discutii despre ce pesti o sa puna Koala in acvariul nou incat imi dau si eu cu parerea. Cred ca am suficienta experienta pt asta. Am in jur de 50 de specii numai de ciclide africane din Lacul Malawi.
Daca vrea sa mearga pe ideea de biotop s-ar incepe cu plante de genul: Vallisneria aethiopica, Potamogeton schweinfurthii sau P. pectinatus - potomagetonii astia eu nu i-am cautat dar intotdeauna Valisneria sp. a mers in acvariile mele cu ciclide.
Melci - melanoides tuberculatus se gasesc cu prisosinta atat in lac cat si in majoritatea acvariilor din Romania.
In zona cu stanci pe langa nelipsitele mbune pot sa stea diferiti synodontisi (cei mici cu punctulete negre pe fond alb), mastacembelusi ( cu grija unii crec destul de mari). La mbune as opta pentru unele viu colorate atat masculii cat si femelele si pt unele cu talie mai mica sa poata intra cat mai multi in acariu. P. Elongatus sunt printe preferatii mei ca pesti dar trebuie avut mare grija de unde sunt luati - trebuie exact sa stii ce specie ai luat, sa nu fie consagvinizati, sa fie sanatosi.
Pseudotropheus Elongatus este o exprimare generala asupra unei specii care cuprinde o varietate foarte mare de forme si culori. Koala a pus o poza cu un elongatus pe care eu nu pot sa-l identific cu precizie. Sa ai in acvariu un Elongatus Mpanga sau Chewere sau Chailosi iti da o satisfactie foarte mare.
Acavariul ar mai putea fi populat cu specii de aulonocare, copadichromisi, otopharynxi, protomelasi - depnde ce culori vrea.
la marimea acestui acvariu cred ca ar putea intra si niste rapitori gen nymbocromis sau dimidiochromis - nu or sa atace decat puietul si doar daca or sa mai apuce ceva de la mbunele adulte
Cameleonii au cam 10-11 cm corpul. Cu totul cap coada cam 20 cm.
Pretul este de 500 de ron femela si 600 masculul
salut! am eu de vanzare cameleoni. specia este cameleon de yemen cu coif
de vanzare cameleoni de yemen (cameleon cu coif) - chameleo chalyptratus.
image
detalii pe pm
Asa cum zice si titlul am de vanzare pui la 3-4 cm. Masculul arata asa
image
Detalii pe pm
Gata s-a rezolvat.
cine vrea un filtru extern chinezezc sa-mi dea un pm
Un acvariu de vis!!! Bravo Intros ! Cred ca este cel mai reusit acvariu plantat de pe forum.
Nu o sa-ti vina sa crezi da sta tot la 9. Asa ca daca vrei unu la fel ca asta nu mai sta pe ganduri .
Nu am nimic cu firemouth sau cu alti useri care isi pun pozele cu acvariile lor aici dar sectiunea asta se numeste "Acvarii de vis". Ar trebui creata alta sectiune. Toata lumea a fost incepatoare, toti am avut acvarii nasoale la inceput asa ca este de inteles un astfel de acvariu cu gupy, meeky, neoni, plante artificiale colorate strident si pietris colorat. Dar daca se numeste sectiunea ''Acvarii de vis'' mi se pare penibil sa apara astfel de acvarii aici.
Inca o data ii cer scuze lui firemouth ca am postat la el.
cred ca pot sa-ti fac asa ceva. ti-am dat mesaj si in celalalt forum.
La Acapulco sunt C.sterbay(nu sunt sigur ca asa se scrie da parca asa se pronunta).
Da e intradevar cel mai frumos acvariu de Malawi. Cand s-or pune si algele pe decor o sa fie de vis. Foarte frumosi si pestii! De unde ii ai !?
Gata am pus in functiune noile tuburi! Sunt BETON! Dau o lumina foarte plcuta ochiului iar pestii se vad bine. Sper sa le placa si plantelor.
Vazusem la cineva ca punea frunze uscate de stejar in apa pt stimulare.
Bai frate iesene. Daca un organism este hermafrodit nu inseamna ca se inmulteste singur. Trebuie sa fie doi melci hermafroditi ca sa se intample minunea . Sper sa ma fii exprimat bine.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index