[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
in sfarsit am terminat de clatit manado asta murdar mai e... revin cu alta poza dupa ce pun si manado apoi dupa ce pun hc prin el
din pacate am capatat o obsesie cu hemianthus cuba si cred ca o sa fie numai cuba in el si probabil putin HM
25 de litri
substrat fertil : aquabasis
urmeaza maine sa pun manado
pietrele sunt roci vulcanice
filtru : aquatic nature flow 60
voi tine numai creveti in el

lumina 11 w bec phillips 900 lm 2700k , urmeaza inca o lampa incerc sa gasesc un bec cu 6500k tot de 11w
spunetimi daca trebuie sa pun mai mult substrat si niste pareri inainte sa pun manado si sa`l umplu cu apa am pus polistiren sub cele 2 pietre mai mari pentru a mai economisi aquabasis si tot odata sunt si mai inalte e bine/rau ?
ps: imi cer scuze de calitatea imaginii dar nu am aparat competent ...
are mai mult de 5 kg ) deci ce trebuie sa pun sub el ?
spunetimi si mie va rog, pietrele se pun direct pe fundul acvariului sau trebuie sa pun polistiren ceva ?
tel 0727467101 numai bucuresti !
am eu o idee sper sa fie buna , numai burete vulcanic sa gasesc ca in rest nu are ce sa nu mearga
aveti idee unde pot gasi burete vulcanic ?
ok
stiti cumva daca mai este deschis depozitul de roci de pe langa otopeni - corbeanca ?
salutare ! are careva idee cum se leaga plantele de pietre si ce plante pot creste pe pietre in afara de moss , trebuie facuta gaura in piatra si pus in gaura substrat fertil si pietris cum se realizeaza ?
uitati o poza sa va dati seama la ce ma refer
am incercat acu ceva timp sa lipesc un fundal tot asa la acvariu dar am incercat cu fairy si probabil am pus prea putin probabil din cauza asta n`am reusit ,am crezut ca trebuie sa faca spuma nicidecum sa pun asa mult sapun lichid
am facut rost de acvariu ramane buturuga si mai vreau 2 lampi de 11 w
salutare ! am si eu nevoie de cateva sfaturi pentru lipirea unui fundal mai intai ce trebuie sa cumpar autocoland/coala colorata , cu ce lipesc , cum se procedeaza ??
valabil numai pentru bucuresti
salut, imi poti spune din ce magazin ti`ai cumparat lampa ? ma intereseaza si pe mine una si cat ai dat pe ea
cauta gelatina marca Dr. Oetker scrie pe pliculet gelatina fin maruntita alba
se pun 2 pliculete adica 20 g
drojdie tot de la Dr Oetker o lingurita
300-400 fire , toata tufa 45 de lei
sau pachet de 30-40 fire 10 lei
pentru nano poti cauta cooler pentru hard disk in magazinele care vand piese de calculatoare arata asa http://www.calculatoare-fagaras.ro/images/Cooler-Titan-TTC-HD12.jpg si costa in jur de 16 lei
nu stiu de ce era murdar , pana la urma l`am curatat cu o carpa umeda.Era un fel de praf intarit
cu ce substanta pot curata capacul acvariului ???

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: