[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexthe1
Forum Index » Profile for alexthe1 » Messages posted by alexthe1
Daca erai mai atent gaseai pe forum cam tot ce poti afla despre intaritoare:
Aici
Iti dau un pm cu mai multe informatii despre cum sa-ti faci un acvariu. Multa bafta.
Ce ma bucur cand vad topicuri de genul asta (constanteni)
Sunt curios cum se inteleg zebrele cu crevetii...
Am vazut un thread de prin 2005-2006. Mai ai ceva infuzori faraonule?
Observ ca discutia este arhi-veche dar mai are cineva niste infuzori?
Tare ma bate si pe mine gandul sa incep o cultura...
Vreau si eu niste inoculi de Grindal, de preferat in constanta. Sau daca nu aveti , cel putin unde ii gasesc?
Merci
Vad ca e mai complicat decat cu Artemia. Plus ca in constanta nu stiu daca gasesc. Deci artemia e ok doar pentru alevini? Sa stiu preventiv pentru ca momentan am primele femele de vivipari cu burtica
Chiar nimeni?
Ura atunci!
Eu nu am teste dar observ foarte des depuneri de calcar in galetile in care tin apa la statut, in fierbatorul de apa, etc. In ce zona stai?
Fa-ti o bomba ca mai mult de 10 lei nu dai. Maxim 15. Nu e asa eficient dar poti sa distribui co2-ul printr-o piatra de aer.
Se poate inchide, am rezolvat. Thanks oricum.
Salut si bine ai venit. Nici eu nu sunt foarte priceput dar am inteles ca ai nevoie de 50 de litrii / caras.
Salut. Deci imi pun si eu niste intrebari pentru ca ma gandesc ca pestii mei nu au un meniu variat. Momentan ei "servesc" fulgi si granule ( o masa fulgi - o masa granule). Am gasit multe informatii despre culturi dar sunt toate rezultatele culturilor compatibile cu mai multe tipuri de pesti. Eu gazduiesc ceva vivipari si zebre. Ce ar fi recomandat?
N-ar fi rau nici un filtru totusi. Vezi ca se gasesc o multime de filtre compacte.
Pentru asa ceva mi s-ar parea mai estetic un bol, putin pietris care sa il alegi dupa culoarea pestului ... si o planta fara pretentii.
Un as opta pentru un singur betta(mascul)
Merci mi-a trimis cineva si pdf-ul
Am mai redus cantitatea de aer care intra. Bulele nu sunt pe geam ci in apa. Vad ca au mai disparut.
Am uitat sa specific:
* V volumul
* A si a aria bazei mari, respectiv mici
* h : inaltimea (sau distanta intre cele doua baze)
* r : raza
Formula este urmatoarea:
image
E un magazin de lactate in constanta pe 1 decembrie colt cu bucuresti. AM vazut ca au un acvariu trunchi de piramida. Intreaba acolo poate te pot ajuta. Adeziv: Silicon (dar sa fie de acvariu)

Forum Index » Profile for alexthe1 » Messages posted by alexthe1
Go to: