| Message |
|
|
Daca erai mai atent gaseai pe forum cam tot ce poti afla despre intaritoare:
Aici
Iti dau un pm cu mai multe informatii despre cum sa-ti faci un acvariu. Multa bafta.
|
 |
|
|
Ce ma bucur cand vad topicuri de genul asta (constanteni)
Sunt curios cum se inteleg zebrele cu crevetii...
|
 |
|
|
Am vazut un thread de prin 2005-2006. Mai ai ceva infuzori faraonule? 
|
 |
|
|
Observ ca discutia este arhi-veche dar mai are cineva niste infuzori?
Tare ma bate si pe mine gandul sa incep o cultura... 
|
 |
|
|
Vreau si eu niste inoculi de Grindal, de preferat in constanta. Sau daca nu aveti , cel putin unde ii gasesc?
Merci 
|
 |
|
|
Vad ca e mai complicat decat cu Artemia. Plus ca in constanta nu stiu daca gasesc.  Deci artemia e ok doar pentru alevini? Sa stiu preventiv pentru ca momentan am primele femele de vivipari cu burtica 
|
 |
|
|
Chiar nimeni? 
|
 |
|
|
Ura atunci! 
|
 |
|
|
|
Eu nu am teste dar observ foarte des depuneri de calcar in galetile in care tin apa la statut, in fierbatorul de apa, etc. In ce zona stai?
|
 |
|
|
|
Fa-ti o bomba ca mai mult de 10 lei nu dai. Maxim 15. Nu e asa eficient dar poti sa distribui co2-ul printr-o piatra de aer.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, am rezolvat. Thanks oricum.
|
 |
|
|
Salut si bine ai venit. Nici eu nu sunt foarte priceput dar am inteles ca ai nevoie de 50 de litrii / caras. 
|
 |
|
|
|
Salut. Deci imi pun si eu niste intrebari pentru ca ma gandesc ca pestii mei nu au un meniu variat. Momentan ei "servesc" fulgi si granule ( o masa fulgi - o masa granule). Am gasit multe informatii despre culturi dar sunt toate rezultatele culturilor compatibile cu mai multe tipuri de pesti. Eu gazduiesc ceva vivipari si zebre. Ce ar fi recomandat?
|
 |
|
|
|
N-ar fi rau nici un filtru totusi. Vezi ca se gasesc o multime de filtre compacte.
|
 |
|
|
|
Pentru asa ceva mi s-ar parea mai estetic un bol, putin pietris care sa il alegi dupa culoarea pestului ... si o planta fara pretentii.
Un as opta pentru un singur betta(mascul)
|
 |
|
|
Merci mi-a trimis cineva si pdf-ul 
|
 |
|
|
|
Am mai redus cantitatea de aer care intra. Bulele nu sunt pe geam ci in apa. Vad ca au mai disparut.
|
 |
|
|
|
Am uitat sa specific:
* V volumul
* A si a aria bazei mari, respectiv mici
* h : inaltimea (sau distanta intre cele doua baze)
* r : raza
|
 |
|
|
Formula este urmatoarea:

|
 |
|
|
|
E un magazin de lactate in constanta pe 1 decembrie colt cu bucuresti. AM vazut ca au un acvariu trunchi de piramida. Intreaba acolo poate te pot ajuta. Adeziv: Silicon (dar sa fie de acvariu)
|
 |
|
|