| Message |
|
|
|
L-ati gasit? Ma intereseaza si pe mine. Merci
|
 |
|
|
|
Desi am acumulat ceva informatii si am reusit sa nu mai am probleme in ceeace priveste functionalitatea acvariului, tot incepator sunt. Am acum o problema de estetica.
Folosesc un filtru internmontat complet sub apa. Pentru ca nu imi placea cum ieseau bulele de aer cu "duiuma" in aceelasi loc si imi miscau plantele, am montat sprinkler-ul sau cascada cum vreti sa-i spuneti (tubul acela cu niste gaurele. Apa este curata, totul arata ok doar ca e plin de bule acvariul. Daca scot tubul pentru aer si las filtrul sa filtreze doar apa banuiesc ca nu se mai produce oxigenarea. Nu vreau sa-l montez sa "arunce" apa de la suprafata pentru ca face sgomot....
Help? :p
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
|
 |
|
|
Am nevoie de un acvariu 20-30 litrii. De preferat din constanta. Am nevoie sa pregatesc o maternitate. Merci. 
|
 |
|
|
|
Inca o intrebare... noaptea inchid codoiul? Iar la 55 de litrii o bula pe secunda e bine?
Am reusit sa fac si eu dupa o reteta cu gelatina. Momentan sta la frigider.
|
 |
|
|
|
crezi ca gasesc si ceva de 36 cm 15 w?
|
 |
|
|
Pot sa stiu si eu la ce se refera numerele astea 
|
 |
|
|
|
Scuze. O sa fac un rezumat. Totusi de neoane ce zici?
|
 |
|
|
|
Mai multe informatii si o reteta am gasit aici. *******
Totusi, am un neon special pentru acvariu pe care am dat o multime de bani din cauza dimensiunii reduse de care aveam nevoie si as mai adauga 1-2 dar nu mai dau 65 de lei pe inca un neon :-) Un neon simplu nu are aceelasi randament pentru plante? Ajuta totusi?
|
 |
|
|
O mica problema am si eu. Desi am capatat ceva informatii de pe forum  nu inteleg ideea de "bomba de co2" deci pana la urma este o instalatie artizanala sau un amestec care se introduce in acvariu?
Imi puteti recomanda si mie o reteta si niste sfaturi pentru un acvariu de 55 de litrii si vreau sa-l plantez "ca lumea". Thanks.
|
 |
|
|
Ciclarea poti sa o incepi cu plante in acvariu din cate stiu eu. 
|
 |
|
|
O intrebare de nepriceput am si eu  :
Ledurile sunt speciale? Sau cum ajuta lumina LED la cresterea plantelor?
|
 |
|
|
Bine ai venit! Si poate si ceva sfaturi 
|
 |
|
|
Interesant pentru primul mesaj
Evident clar nu e o practica buna. Sa inteleg ca sari si peste ciclare? Da, dar poate multi oameni nu mai sunt la stadiul de vivipari. Si nu vreau sa ma gandesc ce ar patii un peste mai "sofisticat"  ).
|
 |
|
|
Sunt destul de mari
Ma gandeam ca sunt mai mici dupa dimensiunile acvariului.
|
 |
|
|
Multumesc mult
Vreo speranta ca trec fara decese de astea 10 zile?
|
 |
|
|
|
Da, pe sticluta scrie dar am aplicat o doza adecvata pentru acvariul meu dar avand in vedere ca apa ramane aceeasi are rost sa pun la fel de mult in fiecare zi?
|
 |
|
|
Da, merci am cautat pe net si corydoras sunt.
Pana la urma nitrivec pun zilnic?
|
 |
|
|
Am uitat sa zic : m-am speriat am zis ca sanitarii sunt pe duca. stateau pe pietris nu miscau nimic pentru destul timp dupa care vreo 4-5 secunde inotau si tot asa. Nu stiu daca e de la nitrivec dar acum nu mai au nimic. 
|
 |
|
|
|
Am luat nitrivec am pus dupa cum scrie pe el. Dar in zilele urmatoare cat adaug?
|
 |
|
|