[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexthe1
Forum Index » Profile for alexthe1 » Messages posted by alexthe1
Nici eu nu am vazut ca ai discusi... din cate stiu sunt foarte sensibili la conditiile apei...
dupa 10 zile ar trebuii sa se echilibreze singur.
Scuze prin cory ma refer la corydoras sunt o specie de sanitari destul de raspandita nu stiu de ce am inteles ca ai avea si corydoras
image
Am fost in situatia ta si am facut ce am scris si mai sus. Am schimbat apa dupa cum am spus 10 zile cat am adaugat si toxivec... Dupa s-au mai stabilizat lucrurile dar ciclarea nu se termina aici...
Ca o adaugare la ce a spus alber, adauga si toxivec dupa ce faci schimbul zilnic de apa. Dozajul prima data il faci dupa cum scrie pe flacon. Si continuii asa vreo zece zile cu doza doar 1/2 pe zi.
In primul rand pestii tai mici (neonii si cory) au toate sansele sa fie agresati daca nu mancati de scalari / carasi / cutit
Betta (masculul) este deseori agresiv si el si in volumul acvariului tau nu stiu ce sanse au pestii tai mai mici. Vezi si necesitatile pestilor de spatiu. Foloseste functia search .
Carasii au nevoie de un volum foarte mare de apa. Iar tu in 50 de litrii nu cred ca iti poti permite atatia pesti de "calibru" mare.
Dupa cum au spus si restul forumistilor: doneaza/vinde !
Succes. :p
Mai am doar 1 bucata
Bine ai venit Eu am muchiile unui acvariu acoperite cu autocolant (imita lemnul, aceeasi noanta ca si capacul)
Siliconul este Den Braven Aqua. Da, este pentru acvarii, terarii, vitralii...
Am rezolvat. Nu m-am deplasat foarte mult de casa :-) Gasiti pe Ion Ratiu. Sunt mai multe magazine de constructii spre tomis.
20 de lei.
Am nevoie sa-mi fac o mica carantina... 30-40 litrii.
Cred ca sa il construiesc ma descurc... Ar mai fi o problema, unde gasesc silicon pentru acvariu? Sa merg la sigur?
Daca stiti pe la un magazin mare gen praktiker, bricostor, dedeman? Sau la alt magazin in Constanta. Raman dator

Si lista poate continua...
Vand vreo 3 bucati balast electronic (startere) Suporta de la 18-40 de w
Aprindere rapida, nu fac galagie in timpul functionarii. Fara sa fileze neonul.
Pret: 15 lei
Din cauza ca vreau sa trec la ceva mai mare vand urmatoarele:
+un acvariu complet
45 - 50 litrii
45 X 35 X 30
- Capac sticla (format din 2 bucati: unul mic pentru hranirea pestilor)
- Capacul cel mare are colturile taiate pentru iesirea cablurilor.
- Nici o zgarietura
Decoratiuni:
- Autocolant cu plante
- Buturuga vita de vie
- Ceva java Moss
- Vreo 4 fire de alte plante (Hemianthus micranthemoides cred si inca ceva)
- Pietris granulatie 3-4
Pesti:
- 5 Zebre
- 3 Xipho (1 cu pui)
- 3 guppy (2 cu pui)
- 2 Cory
Accesorii:
- Filtru 380 l/ora (in garantie 2 ani, are maxim o luna)
- Incalzitor 100 W cu termostat (o saptamana)
- O piatra mica de aer
- 2 Neonae (nefolosite- le-am luat acum cateva zile dar m-am hotarat sa dau acvariul) : 1 osram fluora 18W + 1 osram daylight 15 W
- 2 drosere ( 18-40 wati si unul 14-16 w)

Pret: 170 RON
____________________________________________________-

+Acvariu 2:
40 litrii
-Ciobita o margine de sus
Nu are nici un acesoriu. Il dau ca atare.

Pret: 40 RON

Trimit oriunde in tara. Pestii doar in constanta!
Yahoo messenger : dan_anto
E-mail: alexvesel@gmail.com
Tel: 0724037004
Daca inca nu am pus pozele contactati-ma pe YM.
Multumesc.
Poti sa dai ceva detalii unde se gasesc? Poate ii va fi de folos si altcuiva.
CO2 folosesc o bomba...
M-am gandit la o combinatie: un Grolux (nu cred ca il gasesc in constanta) si un daylight.
Bine ai venit!
::hammer: Ceva poze?
cine ma ajuta sa gasesc un 830 fie el osram sau phillips de 15w..dau o cafea

Subscriu si eu, sper doar sa nu i se faca rau de la prea multa cafea :p
Acvariul are lungime de 60 cm. Nu conteaza lungimea pentru ca oricum urmeaza sa-i fac un capac. Nu o sa imi fac probleme de lungime chiar daca sunt mai lungi, ma descurc pentru ca nu vreau sa pierd din w si oricum urmeaza sa "vina" un acvariu mai mare
Plante.... Cu cerinte mici si medii nu am pretentii oricum nu ma prea pricep la plante. Poate si un mic covor.
Vin din nou cu o intrebare pusa la coltul incepatorului dar astept un raspuns pertinent de la cineva care se pricepe, nu ma las pe mana vanzatorilor de la petshop... :-)
Am un acvariu de 55 de litrii pe care vreau sa-l plantez cu multe plante. Sunt dispus sa pun 2 neoane. Ceva sfaturi? Cati w? De care neon? Daca aveti si o sugestie unde gasesc in constanta... Multam!
Mi se pare destul de clar ca e o alga, incearca sa faci o poza mai bine focalizata. Dupa cum zicea si jax. Daca vrei ca, camera sa focalizeze mai bine tine camera mai la distanta si mareste cu zoom. Pana si ochii umani au o distanta minima de focalizare (15 cm)

Forum Index » Profile for alexthe1 » Messages posted by alexthe1
Go to: