[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: snakefishmike
Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Ancistrus , bariancistrus , hypancistrus , panaque , pekotia , plecostomus etc . Pe net le gasesti pe toate , daca dai un search dupa L numbers sp.
klayus wrote:

PS acest filtru http://cgi.ebay.com/RESUN-Cyclone-Mini-External-Filter-3W-200L-H-60L-CY-20-/180359416670?cmd=ViewItem&pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item29fe424b5e#ht_4450wt_939 ar fi ok pentru al meu nano(cam offtopic dar nu ma deranjeaza ) ma gandesc ca daca tot comand de la asta cate ceva.... macar sa vina toate odata.
numai bine

Este > Eu il folosesc pe un cub cu latura de 40 cm si merge brici . Umblu la el cam la 3 luni .
Asta ti se pare scumpa ? Cu tot cu transport te duce la mai putin de jumatate din ceea ce ai vazut pe la noi
Dar unul ca asta ce are ? Si la pret , de pe e-bay , cu tot cu transport e cam cit un filtru intern in magazinele din Romania .
Se vind urmatoarele acvarii :
- acvariu home-made 40/40/40 cm (L/l/h) din geam de 6 mm lipit cu silicon transparent , cu capac din komatex dotat cu instalatie de iluminare 5Xt5 de 8 W (2X Sylvania GroLux , 2X Sylvania DayLight si 1 X Vito DayLight) , incalzitor Resun de 50 W , filtru extern Resun . Pret 300 lei . Substratul si buruienile (marsilea , rotala walliki , ludwigia repens , cryptocorine wenditi brown , limnophila sesilisflora etc ) din el le dau ca bonus
- acvariu home made 54/35/30 cm (L/l/h) din geam de 6 mm cantuit si lipit cu silicon Dow Corning 881 negru , cu capac din komatex dotat cu instalatie de iluminare 3Xt8 de 15 W (1X Hobby Solar Light , 1X Hobby Plant Light si 1X Hobby Freshwater Light) , incalzitor Resun de 75 W , filtru extern Hidor prime 10 . Pret 350 lei . Substratul si buruienile (eustralis stellata , michrantherum michranthemoides , rotala walliki , lisimachia numularia aurea , barclaya longifolia etc) se dau bonus .
Nu se vinde nimic pe bucati , iar acvariile se "desfac" doar in prezenta cumparatorului .
Cine le vrea pe amindoua le poate achizitiona cu un pret total de 500 lei primind ca bonus puiet de ancistrus . Sau de ce nu ... bettani .
Garantat .
Vezi ca se poate
Frumos
Nici una nici alta . Depinde care din capetele neoanelor ajunge in apa
Din umilele mele cunostinte , cel putin in Bucuresti , exista o singura persoana care detine altumi . Aia de Orinoco , pt ca peruvieni are chiar si un membru marcant al forumului ( nu-i dau numele ) .
Asta momentan , ca din toamna mai vedem
Hai ca o dam in off-topic rau . Da' daca-i bal ...
1+1 pot face si 3 daca discutam despre moduli si sa stii ca e valabila faza cu fractura cauzata de viermisori . Anul trecut o prietena de-a mea , a avut limbrici si s-a urcat pe un atv cu care s-a rasturnat , fracturindu-si piciorul . Deci ... se poate
Spune asta 'patronilor" de pet-shop . Patronilor care nu-s interesati de competenta angajatului , ci doar de cit de mic ii poate da acestuia salariul si cit de mult poate sa vinda acesta .
No offense everybody , dar eu nu alora de la pet-shop le-as face acvariul guler . Aia sunt pusi acolo sa vinda si si-au facut datoria . Au mirosit ca au in fata un ... novice... cu ceva bani si l-au ars . De multe ori unii isi merita soarta . Cind exista atita informatie si n surse , sa te duci si sa faci o mareata prostie , ca mai apoi sa incepi sa te documentezi , mi se pare o lipsa crasa de respect la adresa unor vietuitoare nevinovate si o mareata lipsa de respect fata de propriul buzunar .
Sincer ... da tot ce ai acum in materie de pesti , baga un ochi la articole , studiaza-le bine , baga-le la cap si apoi apuca-te sa faci treaba asa cum trebuie . Altfel ... nicio sansa cu acvaristica , asta ca sa nu mai vorbim de discusi .
Luind in considerare zona din care provin , cit si caracteristicile fizico-chimice ale apei in care isi duc viata , guramii (daca te referi la trichogaster trichopterus ) poate sta in acelasi bazin cu betta splendens , insa nu vad ce cauta scalarul acolo .
Dar ca un raspuns strict la intrebarea ta , da pot sta , cu conditia sa fie pusi impreuna
Da-le ph 6-6,5 si iti vor multumi
Mama si ce echinodorusi frumosi se mai gasesc pe la mama lor p-acolo prin amazon , ce frumusete de planta e victoria amazonica si cita pistia e p-acolo ... si tu te plingi de plante putin pretentioase ?
In aceeasi sticla de 2l , folosind reteta cu gelatina obtii CO2 pt aproximativ 3 saptamani , comparativ cu o saptamina pt cealalta reteta . Asa ca ... nu vad rostul riscului folosirii unui pet de 5 l . Ala nu cred sa reziste la o presiune mai mare de o atmosfera .
Daca folosesti reteta cu gelatina , e normal sa nu ai o presiune atit de mare in sticla , ca si in cazul retetei fara gelatina .
Pina la urma ce te intereseaza ? Presiunea in sticla sau cantitatea de CO2 eliminata ?
Oare de ce crezi ca pt bomba cu drojdie se recomanda pet-uri de bauturi carbogazoase ?
Sincer pina acum n-am vazut apa minerala carbogazoasa , sau sucuri carbogazoase la pet-uri de 5 l .
Pai ... la cite sunt de spus ... nu mai bine citesti tu toate articolele si rasfoiesti tot forumul ?
Nu de alta , dar din ce spui , la capitolul cunostinte acvaristice ...
alber wrote:ISi beta nu se tin impreuna, nici macar femela cu mascul.

Ba da . La depunere
In rest bettanii se tin singuri

Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Go to: