Salut pe aceasta cale comunitatea de acvaristi de pe acest forum. Am fost atins si eu de acest microb al acvaristicii mai mult sau mai putin voit. Totul a inceput cand mi-a aparut copilu' acasa cu un carasel din lacul din parc "salvat" din ghearele nemiloase ale unui pescar

. Am mers si am luat un acvariu de 20 litri in care respectivul caras sta bine mersi impreuna cu un black molly si 2 platy. Am zis ca e cazul sa trec un pic la alt nivel si am luat un acvariu de aprox 70 litri pe care l-am aranjat astazi cu ajutorul sfaturilor de pe acest forum. Am pus substrat pentru plante peste care am pus pietris de 2-3 mm, o nuca de cocos, o creanga de mopan fiarta de vreo 2 ori in prealabil si cateva plante din care deocamdata spre rusinea mea recunosc doar anubiasul. Am dat drumul la echipamente si am stors din buretii filtrului din acvariul mic. Ideea e ca nu stiu sigur daca trebuie facute schimburi de apa pe perioada ciclarii si la ce intervale. Am de gand sa-l las asa vreo 2 saptamani dupa care o sa adaug primii pesti si anume 2 cory sa vad cum sta treaba. Inca odata salutare si multumiri anticipate pentru orice sfat.
http://fbx.ro/i/srws3u91mrz1xfpl