[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: k4r4kt3r
Forum Index » Profile for k4r4kt3r » Messages posted by k4r4kt3r
Am sifonat azi cat am putut de mult din ea si am inlocuit cu apa proaspata, moment in care am avut si surpriza sa constat aparitia pe geam a primilor locatari ai acvariului, niste pui de melci care probabil au ajuns odata cu plantele. In fine, apa e mai clara si sper ca de acum inainte totul sa decurga normal.
Am observat azi ca mancarea aflata in descompunere in bazin a format un fel de gelatina care s-a depus pe nuca de cocos, buturuga de mopan si plante. Probabil ca sunt doar niste bacterii si vor trece de la sine. Vroiam doar sa stiu daca a mai experimentat cineva problema.
BT200 scade la 15 lei iar 400-le la 20.
Vand 2 filtre interne Hailea. Unul este HL-BT200 si unul HL-BT400. Filtrele sunt noi si su urmatoarele preturi: cel mic 20 RON si cel mare 25 RON, urmand a se ridica personal de catre cumparator din Dr. Taberei. 0724785182 Cristi.
Astazi am observat ca apa e mai tulbure decat ieri. Sper ca e normal si ca nu am facut vreo boacana.
Salut pe aceasta cale comunitatea de acvaristi de pe acest forum. Am fost atins si eu de acest microb al acvaristicii mai mult sau mai putin voit. Totul a inceput cand mi-a aparut copilu' acasa cu un carasel din lacul din parc "salvat" din ghearele nemiloase ale unui pescar . Am mers si am luat un acvariu de 20 litri in care respectivul caras sta bine mersi impreuna cu un black molly si 2 platy. Am zis ca e cazul sa trec un pic la alt nivel si am luat un acvariu de aprox 70 litri pe care l-am aranjat astazi cu ajutorul sfaturilor de pe acest forum. Am pus substrat pentru plante peste care am pus pietris de 2-3 mm, o nuca de cocos, o creanga de mopan fiarta de vreo 2 ori in prealabil si cateva plante din care deocamdata spre rusinea mea recunosc doar anubiasul. Am dat drumul la echipamente si am stors din buretii filtrului din acvariul mic. Ideea e ca nu stiu sigur daca trebuie facute schimburi de apa pe perioada ciclarii si la ce intervale. Am de gand sa-l las asa vreo 2 saptamani dupa care o sa adaug primii pesti si anume 2 cory sa vad cum sta treaba. Inca odata salutare si multumiri anticipate pentru orice sfat.
http://fbx.ro/i/srws3u91mrz1xfpl

Forum Index » Profile for k4r4kt3r » Messages posted by k4r4kt3r
Go to: